SAMA OTKRILA

LORDE NEĆE PJEVATI PO AUSTRALIJI Mama i tata su joj zabranili da ide na turneju

Singer/songwriter Lorde (L) and songwriter Joel Little accept the Song of the Year award for 'Royals' onstage during the 56th GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2014 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 KEVORK DJANSEZIAN / 2014 Getty Images

Pjevačica hrvatskih korijena i inozemne karijere, Lorde ipak neće uskoro pjevati po Australiji. Iako je uskoro trebala krenuti na turneju, 17-godišnjakinji iz Novog Zelanda su roditelji zabranili da da nastupa igdje do daljnjega.

No, 17-godišnja Lorde nije skupila jedinice u školi ili ostala predugo vani već ima infekciju u prsima pa su joj roditelji zabranili da ide na turneju dok ne ozdravi, piše NME.

'Morala sam odgoditi turneju po Australiji zbog gadne infekcije i lošeg zdravlja generalno. Grozno mi je što moram to napraviti, ali moji roditelji cijeli moj tim su mi rekli da moram napraviti pauzu jer sam još od siječnja i dodjele Grammyja na putu. Sto posto ćemo se vratiti na ovu turneju, ali u rujnu pa se nemojte brinuti', napisala je Lorde na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:48