OPET NA MALIM EKRANIMA

LUD, ZBUNJEN, NORMALAN Nadarević usred ljubavnog brodoloma! Tugu liječi pićem

Na male ekrane vraćaju se miljenici domaće publike Izet ( Mustafa Nadarević), Faruk ( Senad Bašić) i Damir ( Moamer Kasumović) koji čine tri generacije obitelji Fazlinović. Njihovi specifični generacijski problemi isprepleću jer žive u istom stanu, a gužva postaje još veća kad im stignu nevjeste, Farukova Ajna koju tumači Nives Ivanković te Damirova Barbara, jedna od novih likova u seriji, koju tumači Marija Omaljev. Novi nastavci popularne humorističke serije o obitelji Fazlinović donose nove peripetije i neočekivane zaplete u svim životnim segmentima tri muške generacije i one najnovije, četvrte, Đemice. Đemica je Izetov praunuk i sin Barbare i Damira.

Ljubavni jadi i spletke

U prvoj epizodi koja će se emitirati ove nedjelje, 21. listopada, Izet (Mustafa Nadarević) doživjet će ljubavni brodolom. Otkriće da Laura ( Svjetlana Bojković) ima ljubavnika za njega je bolno, pa se odlučuje posvetiti boci. Gledatelji će također vidjeti i tučnjavu Izeta i Đure ( Boro Stjepanović). Faruk će pak imati problema kad iz studija nestane mikseta. Refko ( Goran Navojec) i Čombe ( Miraj Grbić) zajedno će obilježiti godišnjicu Dinine smrti.

Radnja se potom seli nekoliko godina kasnije u kuću Fazlinovića, kad je situacija u kući bitno izmijenjena. Faruk i Ajna žive s Izetom u stanu, a stalna prisutnost žene među muškarcima okorjelim u muškim navikama rezultira brojnim novim komičnim situacijama. Prilike dodatno komplicira dolazak Ajnina oca, kapetana ratne mornarice bivše JNA, koji se, igrom slučaja, također useljava u stan Fazlinović, pa se on i Izet stalno sukobljavaju zbog nesporazuma. U svemu tome brojne zavrzlame nastaju i s Bubinom rođakinjom Zumrom koja radi kao kućna pomoćnica Fazlinovićevih.

Nova privatna ordinacija

Damir je konačno stao na svoje noge. Završio je fakultet i specijalizirao plastičnu kirurgiju, oženio se i preselio u stan nekadašnjeg susjeda Enesa Hadžiedhemćumurovića. Ima privatnu ordinaciju. Njegova supruga Barbara je trudna i rađa sina. Ponosni pradjed Izet ulaže sve napore ne bi li 'izetizirao' unuka i trudi se svim silama da što više vremena provede s malim Đemicom.

Studio ‘Akord’ više ne postoji i pretvoren je u radiopostaju, a glavne zvijezde noćnog programa su Čombe i Refko. 'San Remo' je i dalje glavno okupljalište u kojem caruje gazdarica Marija, a tu su i nespretni, ali uspješni agent Đido Mova, prevrtljivi Jakov te Čombina majka koja se pojavljuje kao novi lik u narednim epizodama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:35