ŠOKANTNA ISPOVIJEST

MAĆEHA OTKRILA DRUGO LICE SLAVNE OPRAH 'Kontrolira ljude svojim novcem, uopće nije brižna'

 AFP

Otac Oprah Winfrey, Veronon zatražio je razvod braka nakon 14 godina od Barbare. Nakon toga uslijedio je još jedan šok za maćehu slavne voditeljice.

'Nazvala me na telefon, počela se derati i rekla mi da iselim iz njezine kuće', otkrila je Barbara za Daily Mail.

Nakon toga joj je došala i obavijest o iseljenju pa je Barbara završila na sudu boreći se za svoje pravo da živi u 1,4 milijuna dolara vrijednu kuću u blizini Nashvillea.

Tamo je živjela tijekom braka s Oprahinim ocem Vernonom te smatra kako ima pravo u njoj i nastaviti živjeti.

Slavna voditeljica s tim se ne slaže, a Barbara je zbog toga smatra hladnom i proračunatom te ponajviše krivom za raspad braka.

'Izgubila sam sve, ne samo kuću nego i svoj dom. U njemu su mi sve uspomene. Htjela sam izdržati sve te njezine napade, ali ima dana kad ne shvaćam zašto je takva i zašto me želi izbaciti na ulicu', kaže Barbara.

Misli da Oprah koristi svoje veliko bogatstvo kako bi upravljala životima članova svoje obitelji

'Ona i Stedman već godinama nisu emotivno povezani, ali ih zajedno drži koktel zajedničkih tajni, udobnosti i novca', smatra maćeha te dodaje: 'Ni odnos s najboljom prijateljicom Gayle nije baš najzdraviji. Pomalo je bizaran, a zbog tog odnosa ni nisu udane', otkriva Barbara.

Ona je Oprahinog oca upoznala prije gotovo 30 godina, ali tek nakon 15 godina prijateljstva shvatili su da između njih ima nešto više te su se vjenčali. Tad je otac slavne voditeljice prodao staru kuću u kojoj je živio s prvom suprugom te kupio novu u čemu im je pomogla Oprah. Ipak, na njihovom vjenčanju se nije pojavila, po Barbarinom mišljenju, jer ju je brinulo što će ljudi o njoj misliti.

'Muž mi je jednom rekao da to što ti netko nešto pokloni ne znači i da te voli. Tad je mislio na Oprah. Jer ona želi ostaviti dojam da je draga i brižna, a uopće nije takva. Ovisna je o kontroli', rekla je Barbara za Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:46