SEKS NA JEDNU NOĆ

Majka Ronaldova sina američka je konobarica!

Ronaldo je obećao djevojci da će pristati na DNK-testiranje nakon što se dijete rodi, te da će joj pomoći skrbiti za njega ispostavi li se da je otac

Daily Mirror otkrio je identitet majke nedavno rođena muškog djeteta Realova nogometaša Cristiana Ronalda. Nije riječ ni o kakvoj surogat-majci, već mladoj konobarici koja je zatrudnjela slučajno...

Portugalski 25-godišnji nogometaš upoznao je djevojku tijekom svoga prošloljetnoga godišnjeg odmora u Los Angelesu. Direktno ju je malo nakon upoznavanja, navodi Mirror u svom nedjeljnom izdanju, pozvao u krevet, a jedna noć seksa rezultirala je djetetom i velikom isplatom u zamjenu za šutnju.

Djevojka zasad još uvijek nepoznatoga ili neotkrivenog identiteta odmah čim je zatrudnjela, a sigurna da otac može biti samo Ronaldo, probila se nekako do nogometaševa menadžera Jorgea Mendesa i ispričala mu priču, koju je potom ovaj proslijedio na Ronalda i članove njegove obitelji, posebno na njegovu autoritativnu majku Dolores Aveiro.

Ronaldo je obećao djevojci da će pristati na DNK-testiranje nakon što se dijete rodi, te da će joj pomoći skrbiti za njega ispostavi li se da je otac. Rezultate testiranja, očigledno pozitivne, napadač Real Madrida saznao je dok je bio s portugalskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Nakon toga siromašnoj je konobarici uplatio 12 milijuna eura na račun u zamjenu za njenu šutnju i odricanje bilo kakvih prava na dijete. Rekao je svojim prijateljima da dječaku neće otkriti identitet majke do njegova 18. rođendana.

Mirror piše, navodeći riječi neimenovanog Ronaldova prijatelja, da je cijelu akciju zapravo organizirala njegova majka, koja, kad je obitelj u pitanju, osobito vodi brigu o svojim bližnjima, te nije željela dopustiti da njezin potomak ne raste uz nju. Dječaka će stoga na portugalskom otoku Madeiri odgajati uz pomoć vlastitih kćeri. Koliki će u svemu tome biti upliv Ronalda, ostaje za vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:18