'ŽENIM SINA?'

MAMIN SIN SE UPLAŠIO IZAZOVNE TAMARE KOJU NJEGOVA MAJKA POD SVAKU CIJENU ŽELI ZA SNAHU Doživio hladan tuš kad ju je vidio: 'Pa ona je koketuša!'

 
Merima i Tamara
 Nova TV

Voditeljica emisije 'Ženim sina?' na Novoj TV Irina Čulinović sastala se s majkama kako bi doznala kakva je situacija s djevojkama te koja najbolje kotira kod njihovih sinova. Dok su neke majke kazale kako su u pogledu djevojaka ostale kod svog prvog mišljenja, neke su ga čak i promijenile, a kod mame Ane to je bilo i najizraženije.

- Dragana se meni činila kao nježna i draga, međutim, poslije, kad sam je malo bolje upoznala, vidjela sam da to nije baš tako. Primijetila sam da ta cura nije bila potpuno iskrena - objasnila je mama Ana.

Kako bi pomogla mamama, Irina im je dala mogućnost da vrate jednu od djevojaka. Dok je Merima odmah rekla kako želi vratiti Tamaru, a Elanoris Nikolinu, mami Ani i Marici ta ideja nije se svidjela.

Nova TV
Merima i Elanoris

- Da vi meni to dajete i još mi poklonite ne znam što uz to, ne bih mu to nametnula, jer ipak su mi djeca na prvome mjestu - rekla je Marica, a iako se na početku nećkala i protivila dovođenju nove djevojke, mama Ana ipak je popustila. Međutim, nova djevojka za Marka neće biti jedna od onih koje je otpisao, već iz Adnanova tima. Merima je ponudila Mariju Ninu koju je Adnan eliminirao.

- Da vidimo što je to nama Merima uvalila, možda je to nešto loše - skeptična je mama Ana.

No, nisu mame skeptične samo prema djevojkama, već i jedna prema drugoj.

- To je prošlost, davna prošlost. Na takav način se reagiralo davno - opisala je Elanoris svoj doživljaj Marice, dok je Marica komentirala: - Dvije mame ne govore ono što misle, treća mama je puno mlađa pa ona to gleda iz sasvim drugog kuta. Po meni, ona možda u tom showu uživa puno više nego njezin sin i onda se to sve gleda kroz drugačije naočale.

Dok će Marko na svoje iznenađenje morati još malo pričekati, za Adnana i Elvisa povratak otpisanih bit će poput hladnoga tuša.

Nova TV
Tamara i Adnan

- Kad sam vidio Tamaru, mrak mi je pao na oči. Nisam očekivao da će doći! Katastrofa, ja je ne bih nikad vratio - komentirao je Adnan, a i ostale djevojke primijetile su da mu nikako nije bilo drago što je vidi. Mama Merima stala je na stranu svoje mezimice Tamare kazavši kako ne razumije Adnanovo ponašanje te kako će je štititi koliko god bude mogla.

Nova TV
Tamara

- Ona se nameće, ona je izazovna cura, koketuša. Ja stojim pri svome - dodao je Adnan.

Još jedan šok Adnan je doživio prije Tamarina dolaska - za vrijeme šetnje Maja mu je priznala da ima nekoga prema kome gaji osjećaje i da je toga sad svjesna kad joj je počeo nedostajati.

Nova TV
Maja

- Takvi igrači kao što je Maja jednostavno ne mogu biti sami. Za Maju sam i očekivao da nekoga ima. Drago mi je zbog nje, neka je zaljubljena - izjavio je Adnan te joj nešto kasnije kupio kartu za povratak kući.

- Kad je to spomenuo, jednostavno sam dobila jednu energiju! - rekla je Maja zaletjevši mu se od sreće u zagrljaj.

- Da Maja nije htjela otići, izbacio bih Teu jer Maja daje pozitivu, ona bi dignula i mrtvaca - objasnio je Adnan.

Povratnica u Elvisov tim, Nikolina Cimić, bila je presretna što je mama Elanoris upravo nju odabrala, no nije bio i Elvis koji se, ugledavši je, poprilično iznenadio.

Nova TV
Nikolina

- Elvis, tebe je majka spasila i ponovno me vratila u igru, a sljedeći put pametno biraj koga izbacuješ van - poručila mu je Nikolina, na što je on komentirao: - Kad sam vidio Nikolinu, zateklo me, ali što je, tu je. Mama mi je smjestila.

Nakon prvotnog šoka, Elvis je s djevojkama krenuo na plovidbu jedrilicom, no vrlo brzo atmosferu im je pokvarilo nevrijeme.

- Na ovo ljuljanje nisam računao. Nadam se da nam neće trebati hitna, strahovao je Elvis za djevojke.

Nova TV
Igor u šetnji s djevojkama

Igorove djevojke dan su provele malo u radovima, a malo u šetnji s njim. Nakon šetnje prirodom, mama Marica je Loredanu i Josipu poslala u vrt da ga urede, a Hanny i Višnji dala je zadatak da naprave štrudlu koju njezin sin Igor voli.

Nova TV
Višnja i Marica

- Igor je više slani tip, a ja sam slatki. Možda će biti da se suprotnosti privlače! - zaključila je Višnja. Hoće li se Igoru svidjeti njihova štrudla, tek ćemo doznati.

Iznenađenje mame Ane za Marka i djevojke još će malo pričekati. Kad se Marko nakon cjelodnevnog izbivanja vratio kući, djevojke su ga najprije napale servirajući mu kako su u njegovoj sobi pronašle žensko rublje. Marka je zaintrigiralo njihovo komešanje, pa je odlučio ponoviti speed dateove kazavši svakoj da ima 15 minuta za uređivanje i 15 minuta za spoj s njim.

Nova TV
Marija

- To me malo zaprepastilo, da mi na neki način vodimo glavnu ulogu - uplašena je bila Dragana, dok se ostalim djevojkama svidjela ideja.

- Vrijeme je došlo da zaista vidimo, sad nakon svega ovoga što smo prošli, ima li jedna od njih nešto u sebi ili samo želi biti na televiziji! - zaključio je Marko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 16:50