PIR NA BOSPORU

Marija Šarapova udaje se u studenome: 10 odvjetnika sastavlja joj predbračni ugovor

Nakon kraćih tajnih predbračnih pregovora odvjetničkih timova, o kojima nije znao ni čudljivi otac Jurij, jedna od najboljih tenisačica svijeta (trenutno druga na ljestvici) Marija Šarapova udat će se za jednog od ponajboljih europskih košarkaša, slovenskog reprezentativca Aleksandra Sašu Vujačića Saleta, poznatog kao The Machine, trenutno na radu u istanbulskom Efes Pilsenu.

Tata Jurij se naljutio

Plavokosa 24-godišnja Ruskinja, najbogatija sportašica svijeta teška 24 milijuna američkih dolara, i 27-godišnji Slovenac srpskog podrijetla vikok 2.01 cm odlučili su se vjenčati u Istanbulu 10. studenoga 2012., gdje trenutno, nakon povratka iz NBA, zarađuje košarkaški kruh.

Na dogovor o detaljima svadbe i samog braka u Istanbul je, pišu ruski tabloidi, stiglo čak deset nevjestinih i tek jedan mladoženjin agent. Vjenčat će se svakako iz ljubavi, a ne interesa, ali nije loše ipak uglaviti odnose. No, ljubav je svakako strasna. Traje već dvije godina od tuluma kod zajedničkih prijatelja u Los Angelesu dok se Saša tamo oprobavao u Lakersima. Nježna Maša upala je u ruke krakatog Slovenca.

Marija Šarapova, najzgodnija sportašica prema američkom Sport Illustradeu za 2006., napustila je Charleyja Ebelsoma, razmaženog bogatog sina sportskog urednika NBC-ja Dicka Eblesoma i holivudske glumice Susan Saint James. Osigurala se ona i sama ne samo tenisom nego i time što je lice Canona, Colgatea, Palmolivea i Sonyja!

Ljubav je planula pa na Bosporu bolan mladi Saša preko televizije prati teniske uspjehe svoje odabranice.

Planuo je i nepredvidljivi tata Jurij, kojeg ne vole na mnogim turnirima zato što zna ometati, psovati i glasno omalovažavati kćerine suparnice, jer nije znao da se sprema pir, ali je priznao da je ipak pustio suzu.

Od Gomelja do Floride

Marija se rodila u sjevernosibirskoj nedođiji Njaganj iza polarnog kruga u naftom bogatom i oskudnom eskimskom Hanti Mansijskom snježnom kraju. Naime, roditelji su živjeli u Gomelju, drugom po veličini gradu u Bjelorusiji, ali na nesreću samo 100 kilometara udaljenom od nuklearke Černobil, baš te zlokobne 1986. godine. Brižni roditelji nisu željeli riskirati te su se odselili toliko daleko da su ih od nuklearnog zračenja zaustavile tek vječne sante Arktika. Marija, inače, danas podupire razne humanitarne udruge koje pomažu žrtvama černobilske tragedije. No, nakon rođenja kćeri 1987. preselili su se u Soču na Crnom moru gdje je već s četiri godine Marija pokazala talent prema reketu.

Talentirani i bogati

Kada se otkrilo da Marija ima što pokazati, odselili su se u teniski američki raj na Floridu direktno u kamp lovca na talente Nicka Bollettierija. U isto vrijeme mali balavi Saša, sin košarkaškog trenera Vase Vujačića, motao se po ulicama Maribora ganjajući prvo nogometnu, pa rukometnu loptu dok se nije zaustavio na košarkaškoj. Prošao je NBA draft pa zaigrao u LA Lakesima i New Jersy Netsima, a Marija je osvojila tri Grand Slam turnira. Osim po ljepoti i bogatsvu, Marija je poznata i po tome što tijekom mečeva ispušta glasne uzdahe i krike. Na jednom turniru izračunato je da je ispustila krik od 105 decibela koji je usporediv sa zvukom mlaznog avionskog motora! Zato mnogi tabloidi svašta pišu nakon što je mladi par prohodao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:14