DOBILA ČEK NA 104 TISUĆE EURA

Marijana pobijedila u regionalnom BIG BROTHERU! Nemeš: Ona je glavna glumica

 Drazen Aleksic / CROPIX

>>> NOVO 23:47 Marijana Čvrljak iz Šibenika pobjednica je prvog regionalnog Big Brothera.

22:25 Veliki favorit ove sezone Horvat napustio je kuću. Sada je jasno da će pobijediti i osvojiti nagradu od 104 tisuća eura Duško ili Marijana.

21:30 - Drugi kuću napušta Brendon, koji je u kuću ušao naknadno.

20:50 - Večeras je prva kuću napustila Soraja, koja je u kući bila od početka. Ona je dobila najmanje glasova gledatelja od preostalih petero superfinalista

Pet stanara u Big Brother kući Duško, Soraja, Horvat, Marijana i Brendon sudjeluje u superfinalu popularnog reality showa. Došli su u priliku osvojiti nagradu od 104 tisuće eura.

Svi superfinalisti odmah na početku emisije morali su otići na otpad.

Prvi gost u studiju bio je Nemeš, koji je prije dva dana ispao iz Big Brothera . Voditeljici Antoniji rekao je da je odličan osjećaj izaći iz kuće i doći u stvaran svijet.

- Puno mi znači što su me dočekali moji prijatelji i što mi ništa ne zamjeraju. Bojao sam se njihove reakcije jer nisam znao što je kako prikazano.

Nakon što su mu voditeljice pokazale postotke glasova koje stanari imaju za pobjedu, Nemeš je pretpostavio da Marijana ima najviše bodova.

- Tu sam zato što se mogu vidjeti sa svim stanarima, posebno s ljudima koje sam povrijedio, Bojanu i Georgea. Oni su mi pokušavali ukazati na neke stvari u trenucima kad mi je bilo teško. Svaka greška se da ispraviti. Drugi razlog zbog kojeg sam tu je da pružim podršku Marijani koja je glavna zvijezda i glavna glumica ovog serijala, rekao je Nemeš.

- Ja sam imao devetku iz glume na fakultetu, ona zaslužuje barem 15 - rekao je cinično.

Ja nikome nisam u kući nanio više zla nego sebi. Sad ja režiram i emisiju i film. Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to vidio kao romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune - rekao je Nemeš.

Marijana je s otpada gledala intervju i na licu joj se vidjelo da joj nije baš sjeo njegovo govor. Kad ju je Antonija pitala kako se osjeća, samo je rekla 'It's OK'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:38