MORE, PLAŽA I JAZZ

MARKO TOLJA SAMO ZA JUTARNJI NAPRAVIO JE EKSKLUZIVNI REMIKS LJETNOG HITA Poslušajte i besplatno skinite!

 pr

Višekratni pobjednik raznih televizijskih zabavno-glazbenih natjecanja, te jedno od najomiljenijih lica hrvatskih tv gledatelja, Marko Tolja, se niti ovoga ljeta ne odmara. Specijalno za jutarnji.hr, je zajedno s producentom i autorom Predragom Martinjakom napravio ekskluzivni remix svoga ljetnog hita „Za sreću drugo ime“ koji se može OVDJE ekskluzivno besplatno i slobodno skinuti.

Nakon što je originalna verzija pjesme osvojila radijske etere diljem zemlje i plasirala se visoko na top ljestvicama, nastala je ova, posebna, do sada neobjavljena verzija hit koja možda još više odražava opušteni ugođaj same pjesme. Autor i producent, Predrag Martinjak P'eggy je napravio remix pun ljetne atmosfere i pozitive koji ovoj pjesmi daje sasvim novo ruho. Sukladno s time je Marko napravio video snimku njegovog tipičnog ljetnog dana. More, sunce, ekipa na plaži i na kraju dana koncert uz Jazz orkestar HRTa.

Sigurni smo da će vas ova verzija "Za sreću drugo ime", uz popratni video, natjerati da što prije pobjegnete na more ili zatvorite oči i zamislite svoj „ljetni film“ i, naravno, zaplešete uz zarazni ritam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 18:31