ISTRAŽIVANJE FORBESA

MATERIAL GIRL NA VRHU LJESTVICE Madonna u 2013. zaradila najviše od svih slavnih

Na drugom mjestu je redatelj Steven Spielberg, a treće mjesto dijele autorica trilogije "50 nijansi sive" E.L. James, radijski voditelj Howard Stern i glazbeni producent Simon Cowell.
 YouTube

NEW YORK - "Material Girl" Madonna našla se po zaradi na vrhu ljestvice slavnih sa 125 milijuna dolara zarađenih u protekloj godini i to uglavnom zahvaljujući turneji, ali i odjeći, mirisima i drugim ulaganjima, objavio je Forbes.

Na drugom mjestu je redatelj Steven Spielberg sa 100 milijuna dolara koje je zaradio uglavnom zahvaljujući "staroj slavi" i filmovima "E.T." i "Jurski Park", ali i velikom prošlogodišnjem hitu, filmu "Lincoln".

Treće mjesto dijele autorica trilogije "50 nijansi sive" E.L. James, radijski voditelj Howard Stern i glazbeni producent Simon Cowell koji su zaradili po 95 milijuna dolara.

"Madonin uspjeh u 55. godini samo pokazuje nevjerojatnu snagu uspješne glazbene karijere", napisala je Forbesova novinark a Dorothy Pomerantz.

Forbes godišnju listu zarade slavnih sastavlja prema podacima od agenata, menadžera, producenata i drugih, ne uračunavajući pritom porezne olakšice, honorare agenata i druge troškove.

Među 10 slavnih osoba koje su najviše zaradile u protekloj godini našao se i pisac krimića James Patterson za kojega Forbes navodi da je sada najprodavaniji autor svih vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. prosinac 2022 11:52