VELIK PRITISAK

MEGHANINA ASISTENTICA DALA OTKAZ NAKON 6 MJESECI RADA ZA NJU 'Ponaša se kao diktator, ima prevelike zahtjeve, šalje osoblju mailove u 5 ujutro...'

 Profimedia, Mega Agency

Osobna asistentica vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle dala je otkaz na to radno mjesto nakon što ju je Meghan rasplakala zbog svojih prevelikih zahtjeva. Meghanina sada već bivša asistentica prije toga je radila za Robbieja Williamsa.

39-godišnja Melissa Toubati odlučila je dati otkaz nakon samo šest mjeseci rada za Meghan Markle. Razlog za odlazak u takvoj žurbi još uvijek nije poznat.

'Radila je pod velikim pritiskom i to joj je postalo previše. Morala se nositi s mnogo toga. Meghan je pred nju postavljala previše zahtjeva i na kraju je sve završilo u suzama', rekao je neimenovani izvor za The Mirror.

'Ona je jako talentirana i igrala je veliku ulogu na kraljevskom vjenčanju. Svima će nedostajati.'

'Melissa je profesionalka i fantastična je u svom poslu, no u ovoj je situaciji bilo bolje za obje da krenu drugim putem', dodaju izvori.

Vijest o njezinoj ostavci dolazi nakon što su mediji već pisali o tome kako se Meghan loše odnosi prema svom osoblju. Neki govore i o tome da se Meghan ponaša poput diktatorice, a često šalje e-mailove svojem osoblju već u 5 ujutro.

Pisalo se i o njezinom sukobu sa šogoricom, vojvotkinjom od Cambridgea. 36-godišnja Kate Middleton se navodno rasplakala zbog Meghaninih zahtjeva o haljini koju je princeza Charlotte trebala nositi na vjenčanju.

Harry i Meghan se sada planiraju preseliti u Windsor pa više neće živjeti u Kensingtonskoj palači s Kate i Williamom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:38