NAKON RAZVODA NOVA LJUBAV

Menadžer Matko Bolanča ne želi govoriti o ljubavi s Ivanom Nobilo, bivšom suprugom Tonyja Cetinskog

 Darko Tomas / CROPIX

ZAGREB - Ivana Nobilo, menadžerica i bivša supruga pjevača Tonyja Cetinskog, u ljubavnoj je vezi s donedavnim predsjednikom Uprave Plive Matkom Bolančom. Njihova romansa navodno traje već mjesecima i upravo je Bolanča, prema pisanju magazina Story, razlog zbog kojeg se raspao brak menadžerice i popularnog pjevača.

- Ma zaboli me, to je potpuno šuplja priča. Tužit ćemo Story - kratko je poručila Ivana Nobilo iz Beograda, gdje dogovara angažmane svoje PR agencije i planira širenje u regiju.

Njezin otac Anto Nobilo, kojeg smo sreli u Odvjetničkoj komori, samo se nasmijao na novu aferu u kojoj mu se našla kći.

- Čuo sam za taj skandal, ali nisam još pročitao novine. Ali kaj sad? Pa takav je život - rekao je zagrebački odvjetnik.

Ivana Nobilo i Matko Bolanča svoju su romansu počeli navodno prošle godine. On je kao predsjednik Uprave Plive pristao biti njezin partner u organizaciji koncerta slavnog tenora Placida Dominga u Zagrebu na kojem je nastupio i Tony Cetinski. Tada su se on i Ivana zapravo zbližili. A na domjenku nakon koncerta Matko i Tony prvi put su se upoznali, čak i protokolarno fotografirali iako se pjevač danas ne sjeća da su se uopće upoznali niti zna tko je Matko Bolanča.

Miran razvod

No, ubrzo nakon tog koncerta, Ivana i Tony poslali su priopćenje medijima u kojem kažu da će životom na odvojenim adresama pokušati spasiti brak. Ipak, nakon šest mjeseci, u proljeće ove godine, konačno su se razveli. Kako nam sami sada tvrde, ostali su u prijateljskim i dobrim poslovnim odnosima zbog karijere, ali i zajedničke kćeri Pije.

- Ivana je sada slobodna žena, zašto bi bio problem da se viđa s nekim - začuđeno je komentirao Tony vijest o aferi u društvu svojih najbližih prijatelja.

A dok Ivana Nobilo i Tony Cetinski bez imalo strasti reagiraju na taj navodni ljubavni trokut, zapravo četverokut, u životu Matka Bolanče reakcije su ipak puno vatrenije.

Njegova životna partnerica već je osam godina Sanja Benco, sadašnja direktorica prodaje u Plivi koju je Bolanča kao svoju ljubavnicu još prije osam godina doveo u svoj radni kolektiv. Tada je bio u braku s liječnicom Slobodankom koja je visokopozicionirana menadžerica također u farmaceutskoj industriji, u konkurentskom Pfizeru. Zbog neodoljive Sanje Bolanča se razveo od Slobodanke, a Sanja je napustila supruga s kojim danas ima dvije odrasle kćeri, studentice.

Žao joj zbog afere

Zlobnici bi komentirali da je istinita ona narodna “sve se vraća, sve se plaća” s obzirom na to da je Bolanča zbog Sanje ostavio Slobodanku na isti način kako je sada ostavio Sanju zbog Ivane. Oba puta Bolančine partnerice ulovile su ga u nevjeri i istjerale iz zajedničkog doma; Slobodanka iz obiteljske kuće, a Sanja iz stana u Gundulićevoj ulici u koji su se ne tako davno zajedno uselili i na uređenje potrošili više od 100 tisuća eura.

- Meni je užasno žao što se ta priča uopće pojavila u novinama. Baš mi je teško, radim ozbiljan posao i, molim, poštedite me skandala - poručila nam je potresena Sanja Benco u telefonskom razogovoru.

Njezina najbolja prijateljica i kuma, a donedavno i prva susjeda u Gundulićevoj ulici, kontroverzna TV novinarka Dijana Čuljak Šelebaj poručuje da bi Sanju trebalo zaštititi jer u cijeloj toj situaciji ona nije nimalo kriva.

- Sanja je divno biće, sposobna poslovna žena, brižna majka, iskrena prijateljica i ne zaslužuje da je se stavlja u kontekst takvih preljubničkih afera - kaže Čuljak Šelebaj.

- Ne komentiram privatni život, lijep pozdrav - pisalo je u poruci koju je kao svoj komentar Matko Bolanča poslao novinarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 11:35