NAJDRAMATIČNIJA EPIZODA

'MENI JE DOSTA OVE CIGANIJE!' Ljutiti Dalmatinac vikao na setu pa s partnericom napustio popularni kulinarski show, ostali kandidati napokon odahnuli

 RTL

Show "Tri, dva, jedan - kuhaj!" u srijedu navečer ostao je bez jednoga natjecateljskog para - naime, Martina Vlahinić (33) iz Dubrovnika i Ante Tolj (28) iz Orebića više nisu mogli podnijeti "prgavost pojedinih kandidata" pa je temperamentni Dalmatinac, na iznenađenje mnogih u studiju, skinuo pregaču i napustio set, a Martina je i zaplakala!

- Meni je dosta ove ciganije! - zagalamio je Ante i iz protesta prekinuo snimanje te s partnericom napustio show. Većini preostalih kandidata njihova odluka nije teško pala, štoviše, dočekali su je s olakšanjem.

Iako će mnogi reći kako je na Martinin i Antin odlazak utjecao veliki pritisak koji se posljednjih dana stvarao oko njihova kuhanja, ovaj par tvrdi kako im je najviše zasmetala upravo nepravda i prljava igra nekih kandidata, koji su višestruko bili upozoravani da ne šapću odgovore tijekom kviza.

- Žao mi je što je i ponašanje žirija (ne svih članova) utjecalo na moju odluku o odlasku. Smatram da su neke njihove rečenice, ali i ocjene, bile nepravedne - izjavio je Tolj, koji je od samoga početka snimanja sezone bio u dobrim odnosima s Nikolinom i Ottom. Međutim, što se natjecanje bližilo kraju, došlo je i do zahlađenja između njih, prenosi RTL.

- Uvidjevši naše sposobnosti, Nikolina i Otto okrenuli su nam leđa. Naš uspjeh jako ih je uzdrmao i očito su se prepali za glavnu nagradu. Jako su mladi i nadam se da će brzo shvatiti da novac nikoga nije učinio bogatim. Mi nećemo trošiti puno riječi na njih kao što su oni radili s nama, samo ću im poručiti: Tko visoko leti, nisko pada - kaže Martina.

Odlazak ovoga para podijelio je i gledatelje RTL-ova showa - neki su tužni, ali sudeći po brojnim komentarima na društvenim mrežama, mnogima Martina i Ante baš i nisu bili simpatični.

- Dajte ih izbacite! Da sam htjela gledati takve, gledala bih 'Big Brother'! Napokon ih ne moramo više trpjeti - napisali su gledatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:20