SMRTONOSNA BOLEST

Michael Douglas pobijedio rak grla: Stvar je u dobrim genima

Slavni je glumac priznao kako mu je bolest otkrila pravu vrijednost dobrih prijatelja te obitelji s kojom će sada provoditi više vremena
 AP Photo/NBC, Peter Kramer

LOS ANGELES - Američki glumac Michael Douglas izjavio je u intervjuu za američku televizijsku kuću NBC da je uspješno pobijedio rak grla s kojim se borio od kolovoza prošle godine.

- Tumor je u potpunosti nestao, a s obzirom na ono što znam o toj vrsti raka, izgledno je da sam pobijedio bolest - rekao je sa smiješkom na licu 66-godišnji Douglas.

Dodao je i kako će svaki mjesec obavljati pretrage ne bi li bio siguran da rak zaista nestao.

- Stvar je u dobrim genima. Moj otac ( Kirk Douglas) ima 94 godine! Međutim, ušao sam u treće razdoblje života i sve jasnije je koliko vremena još imam kao i način na koji ostatak života želim provesti - rekao je Douglas.

Bolest mu je pokazala koliko obitelj i prijatelji brinu za njega. Hollywoodska zvijezda priznaje kako je tijekom borbe s opakom bolešću postao svjestan pravih vrijednosti u životu te važnost bliskih prijatelja i obitelji.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri glumio je u 40-ak filmova, a za svoj je rad i nagrađen s dva Oscara. Prvi je dobio kao producent filma 'Let iznad kukavičjeg gnijezda', a drugi za ulogu u filmu 'Wall Street'.

Sa suprugom Catherineom Zeta-Jones, koju je oženio u studenom 2000. godine, ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:09