ISKAZ S ONOG SVIJETA

'MICHAEL JACKSON NIJE UBIJEN,SAM JE KRIV ZA SVOJU SMRT'Na sudu prihvaćena izjava duha

Na suđenju za ubojstvo Michaela Jacksona dogodio se bizaran preokret kad je sudac odlučio uvažiti izjavu koju je duh pokojnog pjevača navodno dao bivšoj ženi glazbenika Lionela Ritchiea.

Na suđenju za ubojstvo Michaela Jacksona dogodio se bizaran preokret kad je sudac odlučio uvažiti izjavu koju je duh pokojnog pjevača navodno dao bivšoj ženi glazbenika Lionela Ritchiea. Ona je kazala da joj je Jacksonov duh rekao da za njegovu smrt nije kriv liječnik Conrad Murray, već da se slučajno sam ubio.

Brenda Ritchie, bivša supruga glazbenika Lionela Ritchiea , koja je bila zadužena za turneju Michaela Jacksona, tvrdi da joj se obratio ni više ni manje nego duh pokojnog glazbenika.

Randy Phillips je u svom svjedočenju prepričao razgovor koji je Brenda navodno vodila sa duhom. Sutkinja je njegov iskaz prihvatila kao valjano svjedočenje, a uzela je u obzir i riječi Jacksonovog "duha". Odvjetnik obitelji Jackson je na to uložio prigovor koji je odbijen.

Conrad Murray već služi zatvorsku kaznu, a suđenje bi trebalo pokazati pod kojim se okolnostima ubojstvo dogodilo i tko je sve kriv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:56