REFLEKS IZ RINGA

Mike Tyson u zračnoj luci nokautirao fotografa

 SIPA

LOS ANGELES - Bivši američki boksač Mike Tyson u losangeleskoj zračnoj luci LAX fizički je nasrnuo na fotografa Tonyja Echevarriu koji ga je pokušavao snimiti prilikom izlaska na tamošnjem terminalu. Iznerviran upornim “blicanjem”, Tyson, koji je bio u pratnji supruge Lakihe Spicer i desetomjesečne kćerkice Milan, fotografa je udario šakom, a on je od siline udarca pao te rasjekao glavu.

Ozlijeđenog Tonyja djelatnici osiguranja odmah su prevezli u bolnicu, gdje mu je sanirana ozljeda, a Tyson je zadržan do dolaska policije. Prema riječima poručnika Aarona McCraneyja, poznati se boksač nije opirao uhićenju te je smireno čekao dolazak policije koja ga je prevezla u postaju, gdje je dao svoj iskaz.

Dok fotograf Echevvaria planira podići tužbu zbog fizičkih ozljeda, Tyson tvrdi da se samo pokušavao obraniti i također najavljuje tužbu. U njegovu iskazu stoji da je Echevvaria provocirao obitelj te se približio toliko da im je bio onemogućen slobodan prolazak terminalom.

Incident se dogodio jučer popodne pred brojnim svjedocima, od kojih dio tvrdi da je Tyson doista napao Echevvariu, a ostali pak kažu da je fotograf prvi započeo tučnjavu.

U nedostatku dokaza, policija je zatražila i snimku videonadzora aerodroma, koja je još na vještačenju.

Obojica muškaraca nakon razgovora u policiji puštena su na slobodu, a nije poznato je li Tyson s obitelji otišao na putovanje. .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:16