BITKA ZA DIJETE

MILAN 'Ne vidim kako ćemo se mi preko odvjetnika dogovoriti hoće li Aleksandar ići u vrtić'

Milan Popović u intervjuu za Blic otkrio je detalje o vezi s popularnom pjevačicom
Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Milan Popović u intervjuu za Blic otkrio je neke detalje iz svog života. Osim toga, Milan je komentirao na koga sliči sin kojeg ima sa Severinom, ali i o vezi s pjevačicom.

Milan je za sina rekao: 'Moram znati što se događa s našim sinom Aleksandrom, ali to je moguće samo ako roditelji komuniciraju. Još ne vidim kako ćemo se mi preko odvjetnika dogovoriti hoće li Aleksandar ići u vrtić ili ne', rekao je Milan.

Na pitanje da komentira svoju vezu sa Severinom, on je još jednom za Blic rekao kako je njihova veza završila puno ranije nego što je to javnost mislila.

'S mog stajališta to je bila roditeljska, a nikako emotivna veza. Emotivna veza prestala je sredinom 2011. godine, a tad je Aleksandar tek začet', otkrio je Milan.

Kad je u pitanju na koga sliči sin, poduzetnik otvoreno kaže: 'On je baš nekako mješavina Severine i mene, ima moja usta i donji dio lica, Severinine oči, moju kosu. Na koga ima karakter ne znam, još je mali.'

Kad je u pitanju njegov život, Milan je otkrio da su se njegovi roditelji rastali kad je imao dvije ili tri godine, a da je toga postao svjestan tek krajem osnovne škole kad je odlučio da želi živjeti s ocem. To je i ostvario pa je nakon odsluženog vojnog roka otišao u Švicarsku gdje je studirao danju, a noću vozio taksi. Prvu poslovnu priliku dobio je, kako priča, od Vlaste Savića.

'Dvadeset i devet firmi me otkačilo za posao, a onda mi se javio Vlasta Savić iz firme 'Inkometal'. Naš čovjek, vlasnik firme, veliki trgovac čelikom i ugljenom u Švicarskoj. Kaže, sinko, dođi sutra, i odmah me primio', ispričao je Milan za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:49