PALJBA PO BIVŠOJ

MILAN 'Šutio sam na priče da smo se pomirili, a onda shvatio da Severina na putu svog medijskog eksponiranja ne bira žrtve'

Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Milan Popović u seriji ispovijesti za srpski Blic i dalje otkriva detalje svog odnosa sa Severinom Vučković.

U svojoj posljednjoj izjavi Milan tvrdi da su on i Severina živjeli zajedno tek nekoliko dana, a ne da su dvije godine bili u izvanbračnoj zajednici kako je pjevačica tvrdila.

'Nije bilo zajedničkog života. Severina i ja jesmo provodili vrijeme zajedno, ali u klasičnom smislu da smo dijelili krevet i stol, stjecali nešto zajedno, toga nije bilo. Severina je živjela u Zagrebu i Splitu, ja u Beogradu', tvrdi Milan u svojoj izjavi za Blic.

'Šutio sam na njezine priče da smo se pomirili, a onda sam shvatio da Severina na putu do ostvarenja svog medijskog eksponitanja ne bira žrtve i gazi sve redom', otkrio je Milan također u svojoj ispovijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:17