BRIGA ZA DIJETE

MILAN U STRAHU ZA ALEKSANDRA Severina se više ne javlja nikome jer se boji manijaka

Srpski poduzetnik pokušava stupiti u kontakt s djetetovom majkom, no Severina, u strahu od manijaka koji su slikali malenog mobitelom, ne kontaktira ni sa kim, osim s policijom
 Damir Krajač / CROPIX

Jako sam zabrinut - kaže Milan Popović, koji je u novinama pročitao kako je Severina Vučković policiji prijavila dvojicu muškaraca koji već danima prate i fotografiraju mobitelima njihova sina, dvogodišnjeg Aleksandra.

Nije teško zamisliti kako se osjećao Aleksandrov tata kada je doznao da mu sina jedinca koji živi četiristo kilometara daleko od njega slijede dvojica korpulentnih muškaraca.

Sumnjivi ljudi

Kako doznajemo od Popovićevih prijatelja, srpski poduzetnik pokušao je kontaktirati Severinu, ali ona mu se, po običaju, nije javljala ni na poruke ni na pozive.

- Shvatite me, ne smijem vam ništa više kazati za novine zbog sudskog procesa koji je još u tijeku - govori Milan Popović koji je, doznajemo od njegovih prijatelja, pokušao stupiti u kontakt i sa Severininim menadžerom Tomicom Petrovićem, koji se i fizički sukobio s ljudima koji prate sina njegove štićenice. Naime, nakon što se Aleksandrova dadilja Severini potužila da je u parku ponovo zamijetila sumnjive muškarce koji fotografiraju Aleksandra, Severina je pozvala u pomoć svog menadžera koji je pokušao mobitelom snimiti muškarce.

Sukob s menadžerom

No, oni su lice zaklonili rukama, a potom je jedan od njih nogom udario stražnja vrata Petrovićeva automobila koja su ostala ulubljena. Nepoznatog je muškarca potom Petrović prijavio zbog oštećenja imovine. Istodobno, i sama Severina zatražila je policijsku intervenciju. Prijavila je kako su njoj nepoznati muškarci stajali pred zgradom, slijedili joj sina i fotografirali ga mobitelom. Kako neslužbeno doznajemo, policija je došla u stan i napravila zapisnik. Međutim, zasad nema elemenata kaznenog djela na temelju čega bi mogli početi istragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 03:40