NATJECANJE U LJEPOTI

MISS UNIVERSE EKSKLUZIVNO NA JUTARNJI.HR Evo kako je bilo na završnim intervjuima

 Neja Markičević/CROPIX

Uoči izbora za Miss Universe Croatia 2015., u hotelu Westin održani su zadnji intervjui s 20 finalistica. Prijenos uživo ovog izbora ljepote ekskluzivno ćete moći pratiti večeras od 20 sati na portalu Jutarnji.hr!

Izbor će biti upriličen u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, a pobjednici će krunu Zlatarne Dodić predati Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014.

FOTOGALERIJA: U Westinu održani zadnji intervjui s finalisticama

Dvadeset finalistica na izboru će nositi dnevne modne kombinacije KiK Textilien, kupaće kostime Palmers, večernje haljine Vesna Sposa i cipele Humanic. Osim prekrasnih finalistica, u glazbenom dijelu programa sudjelovat će Jelena Rozga, Jacques Houdek i Magazin, dok će voditeljica programa biti Ivana Delač Đolo, Miss Universe Hrvatske 2013. Miss Universe® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote s tradicijom dugom 64 godine.

Svjetski izbor prenosi preko 180 televizijskih kuća u cijelome svijetu te je stoga sudjelovanje na ovom prestižnom izboru velika promocija Hrvatske, koja svoju predstavnicu na izbor Miss Universe® šalje od 1997. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 23:20