IVANA I DINO

Mnogi su mislili da im je veza samo marketinški trik, je li sad zbilja došao kraj prvom domaćem reality braku koji je trajao više od deset godina?

Ivana Paris i Dino Bubičić
 Srecko Niketic / CROPIX

Kad se dvoje najljepših ljudi Hrvatske prije točno deset godina našlo pred kamerama koje su ih 24 sata dnevno pratile u popularnom showu Nove TV "Farma", ljubavne iskre među bivšom Miss Universe Ivanom Paris (35) i nekadašnjim Misterom Hrvatske Dinom Bubičićem (37) razvile su se ubrzo nakon useljenja na seosko imanje. Iako su te 2009. oboje bili finalisti showa, pobjedu je odnio Mario Mlinarić, no najpoznatiju hrvatsku farmu pamtit ćemo po ljubavi koja se ondje dogodila, kao i spektakularnom vjenčanju nakon izlaska.

Lijepih i nezaboravnih trenutaka Ivana i Dino sjećaju se čak i sad, kad se šuška o njihovu razvodu, koji je, tvrdi Slobodnoj Dalmaciji njihov izvor, ne želeći ulaziti u detalje, gotovo siguran! Tragom te vijesti glavni akteri priče upitani su ima li istine u tome da se razilaze, no nijedno od njih nije htjelo ni potvrditi, ali ni demantirati ove glasine.

- Ja sam odavno javni život ostavio daleko iza sebe i nikakva komunikacija s medijima me ne zanima - rekao je Dino, a ni Ivana nije bila ništa rječitija.

- Zaista ne bih željela ništa komentirati. To su privatne stvari, zahvaljujem se na razumijevanju - napisala je u poruci.

Premda su mnogi mislili da je njihova veza samo dobar marketinški trik i da će im ljubav trajati dok se ne ugase svjetla reflektora, oni su se vjenčali 5. studenoga 2010. i pred 160 uzvanika pokazali da su sretniji nego ikad.

Prije same ceremonije na pulskom trgu Forum dočekala ih je klapa Motovun, dok su ih cijelo vrijeme pratile kamere i novinari tadašnje hit emisije Nove TV Red Carpet za potrebe reality showa "U dobru i zlu", zbog čega je svadba Ivane i Dina dobila epitet prvog hrvatskog reality vjenčanja vrijednog, kako se tad pisalo, oko pola milijuna kuna.

Kasnije su se pojavili natpisi da je ono umalo upropašteno zbog otkazivanja više agencija za organizaciju vjenčanja, koje su se na taj potez odlučile zbog sukoba s Novom TV, u čijoj je produkciji sve i organizirano. Naime, desetak dana prije vjenčanja Paris i Bubičiću priopćeno je da je ceremonija došla u pitanje jer nekoliko tvrtki nije bilo zadovoljno uvjetima Nove TV pa su željele izići iz projekta.

Svadba je ipak održana, no budućim je mladencima u posljednji trenutak javljeno da i sami moraju pridonijeti budžetu s oko 60 tisuća kuna. Jedno su vrijeme živjeli u Pazinu kod Ivaninih roditelja, da bi se potom preselili u Rijeku, odakle je Dino. Kad je rodila prvog sina Leonida, kojem je sad osam godina, bivša misica ispričala je da joj je porod bio jedno od najtežih životnih iskustava.

Par je prije tri godine dobio i drugog sina Noela, a tad je Ivana ispričala Storyju kako izgleda njihova svakodnevica.

- Farma mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikad ne bih upoznala svojeg supruga. Zbog njega sam se i preselila u Rijeku u kojoj sam, prije nego što sam upoznala Dina, bila svega tri puta. Zbog ljubavi sam onda dala otkaz na dobro plaćenom poslu u Zagrebu i preselila se. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu.

Radim u administraciji i marketingu jedne stomatološke poliklinike. Posao sam dobila zahvaljujući znanju talijanskog jezika, iako to nije moja struka, jer sam završila novinarstvo i PR. Dino trenutno radi u inozemstvu, pa se vraća u Rijeku svakih nekoliko mjeseci. Već smo se uhodali u taj ritam i to tako odlično funkcionira - rekla je bivša Miss Universe.

Inače, nedugo nakon što je 2008. postao Mister Hrvatske, u javnost je dospjela vijest da je Bubi, kako ga zovu prijatelji, bio četiri mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima pa je dobio nadimak Mister Ecstasy, a bio je prijavljen i za obiteljsko nasilje nad majkom, premda je ona stala u njegovu obranu. O životu iza zatvorskih rešetaka napisao je knjigu "Od dilera do mistera", u kojoj je progovorio i o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos, opisujući sočne detalje njihova seksa.

- Povukla je moju majicu preko glave i ostao sam samo u trapericama. Počela me ljubiti, zavlačila jezik u moj pupak, lickala i grizla bradavice. Dugim noktima prolazila je po mojem vratu, grebući me kao maca koja se želi igrati. Nestašne prste uvlačila je u moje Fox bokserice sve dublje i dublje. Kvrga koja je sve više rasla među mojim nogama sve ju je više uzbuđivala. Iskoristio sam priliku i skinuo joj bluzu, nije se bunila. Brzo je bila na koljenima. Zgrabio sam njezino tijelo Venere i zakrenuo ga. Poludio sam od strasti i želje - napisao je u knjizi Dino, koji je Vlatku ovom prilikom nazvao Vladicom Kokos.

Sudeći po tome što se već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, nameće se zaključak da se uistinu, kako i sam kaže, zaželio života daleko od svjetala reflektora, dok Ivana također dozira svoja pojavljivanja u medijima, no tu i tamo pristane sudjelovati u nekoj modnoj kampanji poput Ljeta na gradini i Riječkih stepenica, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:14