IZBORNIK ZA GLORIJU

MODNA IKONA I LJUBIMAC PUBLIKE Slaven Bilić progovorio o obitelji, malim ritualima, stresu na vrhuncu sezone...

U novom broju Glorije poznati Splićanin govori o svojoj obitelji, životu u Turskoj i uzbudljivom kraju prvenstva
 Peđa Milosavljević/CROPIX

Slaven Bilić je, otkako boravi u Turskoj i kao trener brani boje Bešiktaša, postao planetarno popularna zvijezda: navijači ga obožavaju, ženama je seksepilan, u svlačionici je autoritet, a uz sve to mediji ga proglašavaju modnom ikonom.

I unatoč tome što Bilić nikada nije krio da je vjeran samo jednoj ženi, zaručnici Ivani s kojom je u vezi od 2010., da obožava svoju obitelj, najmlađu kćerkicu Sofi, stariju Alani i sina Lea, navijači i cjelokupna javnost u Turskoj pokazuju da cijene tu njegovu, obiteljsku crtu.

Bilić u novom broju tjednika Glorija ekskluzivno otkriva da planira pravo tursko vjenčanje, dapače, kaže, više njih. Ispričao je da živi u azijskom dijelu Istanbula kako bi bio što bliže stadionu i kako je prezadovoljan time jer je taj dio grada puno mirniji od onog europskog.

Pravi odmor u lipnju

- Ivana i ja sa Sofi znamo otići u šetnju, tražimo mjesta gdje možemo ići s kolicima. Nedaleko od naše kuće ima lijepih šetnica uz more - ispričao je Bilić za Gloriju ne krijući stres koji mu se posljednjih tjedana nakupio zbog neizvjesne i uzbudljive završnice prvenstva. Tek potom će se moći opustiti i otići napuniti baterije u svoj rodni Split.

Bilić je i omiljeni lik turskih magazina, često krasi naslovne stranice tamošnjih medija pa im nerijetko otkriva i neke svoje male rituale.

Obožava njihovu kavu

- Svako jutro redovito šetam psa. U neposrednoj blizini moje kuće nalazi se benzinska postaja na koju redovito idem po kavu. Uvjeren sam da ovdje prave najbolju kavu na svijetu - kaže Bilić koji je u međuvremenu ponio titulu najboljeg trenera u Turskoj.

Njegov klub trenutno vodi mrtvu trku za prvaka Turske s Galatasarayom i Fenerbahçeom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:44