PONOSNI DJED

'MORAT ĆU DOBRO PAZITI DA MIŠO NE RAZMAZI UNUKU' Ivana Kovač otkrila da je naš legendarni pjevač jednomjesečnu mezimicu već upisao u glazbenu školu

 
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Ivana Kovač početkom kolovoza rodila je prvo dijete, kćer Elenu, a u intervjuu koji je dala Slobodnoj Dalmaciji pjevačica je sad prvi put progovorila o čarima majčinstva.

- Prvih mjesec dana prošlo je brzo, ali iznenađujuće dobro. Sve funkcionira odlično - izjavila je Šibenčanka.

Za dečka, radiologa Elvira Hasanhodžića, s kojim je u vezi skoro 12 godina, Ivana ima samo riječi hvale.

- Odlično se snašao u ulozi oca. U početku nisam mogla doći do djeteta od njega! Elenino rođenje dodatno je učvrstilo naš odnos. Zbližilo nas je. Ne možeš ostati ravnodušan na takvu promjenu u životu - kaže kći legendarnog pjevača Mate Miše Kovača.

Opatija, 290509.
U Opatiji se 29. i 30. svibnja odrzava 14. Hrvatski radijski festival (HRF). Na finalnoj veceri zabavne glazbe odrzanoj na Ljetnoj pozornici nastupilo je 20 autora. Grand prix osvojio je Miroslav Skoro, nagradu slusatelja radijskih postaja Drazen Zecic, a nagradu urednika radijskih emisija Jole. Ivana Kovac i njen decko Elvir Hasanhodzic.
Foto: Tea Cimas / Cropix
Tea Cimas / CROPIX
Ivana Kovač s dugogodišnjim dečkom Elvirom Hasanhodžićem

- Mišo zove gotovo svaki dan. Uvijek mu je prvo pitanje 'kako je mala'. Svako toliko mu odgovorim da sam ja dobro, iako znam da zapravo misli na unuku! Drugo omiljeno pitanje mu je 'je li narasla'. Jednom sam mu rekla da ona ne može narasti u tako kratkom vremenu koliko bi on htio! Elena mu je sad novi fokus. Stalno mi govori kako je ona dragulj, da je moram paziti… Već je odredio i da će mu unuka završiti puste studije, glazbenu školu… - otkrila je pjevačica Slobodnoj Dalmaciji.

Ivana dodaje kako je sve podredila Eleni pa joj je i "izlazak iz stana do obližnjeg parka plafon".

- Pa neću valjda ostaviti nju kod kuće i ići bančiti!? Znam, poslije će biti malo lakše. Valjda ću se za kojih mjesec dana uspjeti našminkati i navući cipele - rekla je pjevačica, koja s jednomjesečnom bebom baš i nema vremena za kvalitetan odmor.

- Za mene je ludilo kad odspavam pet sati u jednome danu. Problem je što sam cijeli život bila spavalica. Dok sam bila mlađa, majka je morala provjeravati dišem li uopće koliko sam dugo spavala! Od svih stvari u trudnoći i nakon nje nespavanje mi je možda najteže palo. A podočnjaci su toliki da prvo vidite njih, a onda mene - našalila se Ivana na vlastiti račun.

Dalmatinka, koja nimalo ne dvoji hoće li u isto vrijeme moći obnašati ulogu majke i pjevačice, na pozornicu bi se, kaže, trebala vratiti u studenome, i to u slovenskom Ptuju.

- U mojemu rječniku ne postoji riječ ne mogu! A bilo bi neozbiljno da se ne brinem o svojoj egzistenciji. Dobro je što su mi gaže obično vikendom, jer tada Elvir ne radi, pa će Elenu imati tko čuvati. A vjerujem da će i Mišo koji put uskočiti. No morat ću dobro paziti da je ne razmazi - zaključila je 40-godišnja Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:30