BURAN RAZLAZ

MOŽDA JE NAJVEĆI ZAVODNIK, ALI SIGURNO NIJE NAJVEĆI DŽENTLMEN Mlada pjevačica brutalno odgovorila našem poznatom glumcu nakon prekida veze

 

Je li Ivan Herceg uopće ikad bio s Ninom Donelli, znaju vjerojatno samo njih dvoje. Jer javnost je zbunjena, glumčevi pratitelji na Instagramu također, nakon što je on poslao poruku koja baca sasvim novo svjetlo na ljubavnu vezu između njega i 16 godina mlađe Slovenke, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, još u svibnju brojni mediji prenijeli su Storyjevu ekskluzivu o novoj vezi na sceni, a zgodni glumac i pjevačica viđeni su zajedno u javnosti. Držeći se za ruke uistinu su odavali sliku idiličnoga para, ali Herceg sve ljutito negira. Odnedavno. Glumac trenutačno, naime, putuje po Europi, pa se javio iz Amsterdama, ali uz dodatak koji je iznenadio mnoge.

- Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet i reći da nisam u nikakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli, niti sam ikad bio! Zahvaljujem! - stoji u objavi.

View this post on Instagram

Kakav grad... Zamolit cu drage novinare da ne pisu napamet, i rec da nisam u nikakvoj vezi sa postovanom gospodjicom Ninom Donelli, niti sam ikad bio! Zahvaljujem!

A post shared by Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (@ivan_herceg_privat) on

Jedan od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni, koji je taj epitet dobio zahvaljujući i vezama s Tatjanom Jurić, Anitom Dujić, Anom Majhenić, Ecijom Ivušić te Petrom Dugandžić, tako se baš i nije ponio džentlmenski. Na odgovor same Nine Donelli nije trebalo dugo čekati. Pjevačica je, naime, na svom Instagramu vrlo oštro reagirala na Hercegovoj objavi.

- Mogu samo kazati da ja kao 21-godišnja djevojka ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! - napisala je Slovenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:17