SKANDALOZNO

MRAČNI DETALJI IZ BRAKA SLAVNE ENGLESKE GLUMICE Sin otkrio gnjusnu istinu: 'Otac je bio pedofil, nevinost mu je bila najbolji afrodizijak'

 
 Getty Images

Umjetnik Alexander Sacha Newley (52) u memoarima "Unaccompanied Minor", koji će se početi prodavati krajem ovoga tjedna, iznio je niz optužbi na račun vlastita oca, engleskog glumca i pjevača Anthonyja Newleyja, koji je umro u travnju 1999. u dobi od 67 godina.

- Brak mojih roditelja uništile su njegove perverzije. Bio je pedofil - privlačila ga je mladost. U njegovoj uvrnutoj glavi nevinost je bila najbolji afrodizijak. To je bila njegova skrivena, vrlo opasna i potencijalno destruktivna seksualna sklonost - piše Sacha, sin legendarne engleske glumice, 84-godišnje Joan Collins, zvijezde kultne televizijske serije "Dinastija".

British actor, singer and comedian Anthony Newley (1931 - 1999) with his wife Joan Collins at the Royal World Charity Premiere of the film 'Doctor Dolittle' at the Odeon Marble Arch, London, UK, 12th December 1967.  (Photo by Express Newspapers/Getty Images)
Getty Images
Anthony Newley i Joan Collins snimljeni u Londonu 1967., tri godine prije nego što su se službeno razveli

Newley u kontroverznoj knjizi također tvrdi kako ga je otac neprestano izlagao seksu, što je, kaže, bilo potpuno neprimjereno i nezdravo za odrastanje jednoga dječaka u njegovoj osjetljivoj dobi.

- Što se mene tiče, Sacha je napisao hrpu notornih laži. To je sve što vam sada mogu reći - komentirala je zgrožena Joan Collins, a prenosi Radar Online.

Njezino mišljenje dijeli i Alexanderova dvije godine starija sestra Tara.

- Duboko sam potresena načinom na koji je brat ocrnio našeg pokojnog oca - komentirala je.

On holiday in the #southoffrance with my two favourite girls.

A post shared by Alexander Sacha Newley (@newley.alexander) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:01