SIGURAN JE

MRLE VIDIO U SNU 'Let 3 radi novi album, a ako je vjerovati vračarama, bit će to povratak u PAKAO ROCKA!'

 Biljana Gaurina/CROPIX

Riječka grupa Let 3 29. siječnja održat će koncert u zagrebačkom Green Goldu, a svojim fanovima poručuju da će ih dočekati pravi pakao rock 'n' rolla.

'Koncepcija ovog koncerta je biti potpuno prazne glave i tijela tako da je nemoguće na bilo koji način utjecati na nas, u smislu manipuliranja nepoželjnim političkim, vjerskim, brzopoteznim, brzopletim, elektrodistribucijskim, telekomunikacijskim i sveopće negativnim energijam, a isto očekujemo od publike', izjavio je Mrle.

Osim što se pripremaju za koncert, dečki iz benda rade i na novom albumu. Kako će taj projekt izgledati, Mrle je osebujno ispričao:

'Usnuo sam noćas, nakon dugo vremena, dva naša stara prijatelja: janjce Zvonu i Bobana. Donijeli su mi svaki po litru svježeg kozjeg mlijeka. Popio sam odmah jednu, a nakon ugodnog ćaskanja o aktualnim temama i drugu litru mlijeka. Nakon toga izišlo je iz mene u obliku dukata sedam kila čistog zlata. Iznenađen tako... Što me snašlo?', upitao se Mrle i nastavio: “Napregnuh se još jednom, kad mi kao trakavica grunu zlatni lanac pa se omota oko kuće 16 puta... U to došla baba ljuta, udara po glavi... I tu se budim... Otišao sam odmah do susjede vračare da je priupitam o čemu je riječ? Rekla mi je da zveket zlata označava neki bučni posao, npr. rad u željezari, brodskoj strojarnici, pilani, a da je ovako velika zlatna trakavica koja se omotava i uvlači u svaku kuću i potiče na divljanje isključivo predznak iskonskog 'Rock & rolla' koji se ponovno vraća u naše krajeve. Inače Let 3 je trenutno u jakom kreativnom zamahu i radi na svom novom albumu, a ako je vjerovati vračarama, biti će to povratak u PAKAO ROCKA!', siguran je glazbenik iz benda Let 3.

Ipak, još nije otkrio kad će novi album ugledati svjetlo dana. Dotad nam ne preostaje ništa drugo nego uživati u 'klasicima' s njihovih devet albuma iz bogate karijere koja je počela prije 26 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:49