OTVORILA DUŠU

'MUŠKARCI PITAJU, ALI JA SAM TA KOJA ODLUČUJE HOĆE LI PRISTATI NA NEŠTO ILI NE' Ivana Banfić otvoreno o nemoralnim ponudama na domaćoj estradi

 Admir Buljubasic / CROPIX

Ivana Banfić s 14 godina počela je pjevati prateće vokale starijim kolegama, a 1990. imala je prvi samostalni nastup na popularnom Zagrebfestu s pjesmom 'Dođi', koju joj je napisao legendarni Dino Dvornik.

Danas je Ivana prije svega majka osmogodišnjega Jana, kojeg je dobila u braku s Krunom Ladišićem.

- Majčinstvo mi je uvijek na prvome mjestu - rekla je pjevačica u intervjuu za Dnevnik.hr te dodala kako je itekako zahvalna što suprugu i njoj sa sinom pomažu obje bake pa se Ivana mogla posvetiti i fakultetu.

Naime, nedavno je završila studij psihoterapije, a upravo joj je jedinac Jan, kaže glazbenica, pružio najveću potporu kad se odlučila vratiti u studentske klupe.

- Danas mi je žao što nisam prije rodila. Ganjala sam karijeru, pjesme, hitove... Kad te to obuzme, ni ne snađeš se, a već je prošlo 25 godina - bila je iskrena 47-godišnja Banfić u razgovoru za Dnevnik.hr.

Osvrnula se i na nemoralne ponude, koje, kaže, dobiva i danas.

- Uvijek ih je bilo. Muški pitaju, to je normalno. Prije mi je to bilo šokantno, ali sad više nije jer ja sam ta koja bira hoće li pristati na nešto ili ne - objasnila je Ivana.

Pjevačica je jedna od prvih domaćih zvijezda koja je javno progovorila o operaciji povećanja grudi, ali danas bez zadrške kaže kako joj se najnoviji trendovi ljepote nimalo ne sviđaju.

- Živimo život u doba laži i maske. Ljudi su totalno pogubljeni, ne postoje ako nisu izvana onakvi kako to društvo od njih zahtijeva. U mladosti sam došla do trenutka kad više nisam znala tko sam. To nije bilo nimalo ugodno iskustvo - prisjetila se Banfić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:21