NEVOLJE U BIJELOJ KUĆI

NA RUBU RAZVODA Barack Obama vara Michelle, a ona na račun poreznih obveznika želi u Kinu s mamom!?

US President Barack Obama and First Lady Michelle Obama attend the Inaugural Ball at the Walter E. Washington Convention Center on January 21, 2013 in Washington, DC. AFP PHOTO/MANDEL NGAN
 AFP

Prema pisanju američkih medija, Michelle Obama i Barack Obama našli su se na rubu razvoda nakon posljednje svađe u Bijeloj kući.

'To je bila najgora svađa koju su imali u šest godina, bilo je jako gadno. Oboje su vrištali i derali se jedno na drugo', otkrio je bliski izvor.

Razlog za svađu je taj što je Barack rekao Michelle kako ne može ići na turneju po Kini jer su tijekom proteklih šest godina potrošili gotovo 150 milijuna dolara na razna putovanja.

'Predsjednik je poludio kad su mu savjetnici rekli da su zbrojili sve troškove njihovih putovanja, a kad su dodali i predviđene troškove za Kinu, iznos bi prelazio 150 milijuna dolara', dodao je izvor.

Stoga je predsjednik Michelle rekao kako ne može ići na turneju, ali, kako tvrde izvori, Michelle je još uvijek ljutita na Baracka zbog selfieja s premijerkom Danske da ga je samo ignorirala i nastavila planirati.

'Barack je nemoćan u namjeri da spriječi Michelle jer je njihov brak na klimavim nogama. Ona radi što god hoće, a to znači da obilazi svijet na račun američkih poreznih obveznika', tvrde izvori iz Bijele kuće.

Da stvar bude još gora, Michelle je obavijestila Baracka da sa sobom u Kinu vodi i svoju majku.

'Izbila je svađa epskih razmjera, mislim da je to bila najgora svađa u Bijelog kući posljednjih godina', rekao je drugi izvor za Showbiz Spy.

Mediji donose i kako se Michelle i Baracku brak počeo raspadati kad su njoj tajni agenti otkrili da je predsjednik vara.

'Michelle je preotmjena da bi upropastila njegov predsjednički mandat rastavom braka, ali čim mu istekne mandat, rastat će se od njega', tvrdi prijateljica prve dame.

Navodno je i Michelle Baracku postala teret pa je u razgovoru sa savjetnicima zaključio da bi bilo najbolje da se rastanu kad njemu istekne predsjednički mandat 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 03:23