NE PONOVILO SE

NAJGORI BLAGDANI PROSLAVLJENOG GLUMCA U tri mjeseca popušio 250.000 kuna: 'Dok su svi kitili jelke i uživali u delicijama, ja sam ležao u bolnici'

 
 Getty Images

Gary Oldman u ratnoj drami "Darkest Hour" glumi Winstona Churchilla, političara i premijera Velike Britanije u Drugom svjetskom ratu, a pripreme za tu ulogu skupo su ga stajale, otkrio je engleski glumac gostujući u TV emisiji "The Graham Norton Show".

Osim što se fizički transformirao do neprepoznatljivosti, 59-godišnji Oldman postao je i pravi ovisnik o duhanu, koji je Churchillu bio najveći porok - naime, glumac je na dan pušio čak 12 cigara, koje su mu do kraja snimanja filma ozbiljno narušile zdravlje.

Između ostaloga, Gary je, priznao je u showu, na duhan potrošio nevjerojatnih 30.000 funti (oko 250.000 kuna).

- Vjerujte mi, neki moji kolege dobili su manji honorar od svote koju sam ja doslovce popušio! Na kraju sam se otrovao nikotinom i završio u bolnici. Dok su svi normalni ljudi kupovali božićne darove i kitili jelke, ja sam zbog problema sa želucem bio na najneugodnijem liječničkom pregledu - kolonoskopiji - rekao je junak filmova "Dijete 44" i "Peti element", a prenosi Digital Spy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:21