MAMINIM STOPAMA

NAJLJEPŠA NA SVIJETU Majka na meti kritičara jer je od curice (9) napravila supermodel

 Instagram

Maloj Ruskinji Kristini Pimenovoj tek je devet godina, a već na modnom tržištu kotira kao supermodel. Najljepša djevojčica na svijetu, kako je vole nazivati, iza sebe već ima odrađene poslove za Dolce & Gabbana, Roberto Cavallija i Armanija, često surađuje s Vogueom i drugim poznatim modnim magazinima.

Pimenova je pred fotoobjektivima od svoje treće, na modnim pistama od svoje četvrte godine, radi kao velika i zarađuje kao velika. Samo što je još uvijek dijete, zbog čega se vode rasprave nije li premlada za takvu vrstu posla, a da se i ne spominje izloženost često vrlo okrutnoj javnosti.









Njezina Facebook stranica ima više od dva milijuna obožavatelja, ali i sve više zabrinutih kritičara koji se bune da se djevojčicu eksponira na previše seksualizirani način. Dapače, na fotografijama na njezinom Instagram profilu koji ima 300 tisuća sljedbenika počeli su se pojavljivati potpuno neprimjereni komentari koji je ocjenuju “komadom” ili hvale njezine duge prelijepe noge. Za Kristininu karijeru brine se njezina majka i sama bivši model Glikeriya Shirokova. Otac joj je bivši ruski nogometaš, 33-godišnji Ruslan Pimenov, a Kristina ima i stariju sestru 15-godišnju Nataliju koja se školuje u Velikoj Britaniji i koliko je poznato, nju majka nije uključila u modni biznis.





#kristinapimenova

Uma foto publicada por Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005) em Ago 8, 2014 at 11:11 PDT





Pored modnih angažmana, Kristinina majka preuzela je na sebe brigu o kćerkinim društvenim stranicama i vrlo je aktivna. Često postavlja Kristinine fotografije na Instagram kako profesionalne tako i privatne uključujući i one nazvane “vrijeme za spavanje”.

Izričito tvrdi kako njezina kćer nije aktivna na internetu, a u službenoj biografiji postavljenoj na društvenim stranicama stoji kako “Kristina uživa u svakoj minuti modnog posla”. Također, moda nije njezin jedini interes ili aktivnost - vrlo je nadarena gimnastičarka. Iako Kristina nosi samo dječju odjeću, pozira s ništa ili vrlo malo šminke, njezinim roditeljima zamjeraju što su je tako rano izložili svijetu odraslih.





#kristinapimenova #alenakunda

Фото опубликовано Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005) авг 8, 2014 at 2:58 PDT









#minifix #marcotassinari #kristinapimenova

Uma foto publicada por Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005) em Nov 11, 2014 at 11:41 PST









#Bedtime

A photo posted by Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005) on Nov 11, 2014 at 10:29am PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 16:04