PJEVAČICA ZNA ZNANJE

NAJPOZNATIJA BAKA BALKANA TRAŽI FRAJERA 'Da hoću mlađeg tipa, našla bih ga bez problema. Pa zar ne izgledam pristojno?'

 Ranko Suvar / CROPIX

Iako detalje o svom ljubavnom životu krije, Neda Ukraden priznala je da nema problema kad je u pitanju razlika u godinama, piše srpski Alo. Kako je pjevačica rekla, mlađi muškarci joj se udvaraju jer je lijepa i popularna.

- Na pitanje kakve muškarce volim, zaista vam ne mogu dati odgovor. Činjenica je da je meni jako lijepo, živim život koji želim. Nemam potrebu trčati ni za mlađima ni za starijima, a ako nađem pravog partnera, onda ću ga i predstaviti javnosti. Da hoću biti u vezi s mlađim, bila bih. Imam takvih udvarača koliko god hoćete jer izgledam vrlo pristojno - zaključila je Neda.

Dodala je da mlađe muškarce kod nje sigurno privlači izgled, popularnost te njezin karakter.

- Muškarac koji mene želi osvojiti mora biti zanimljiv čovjek kako bih uopće bila uz njega i s njim provodila dane i noći - rekla je Neda.

Objasnila je kako od svog partnera očekuje da joj bude prijatelj i saveznik, netko tko može pratiti njezin tempo s obzirom na posao.

- To mu ne smije smetati, a takvih je malo - zaključila je.

Svoj mladenački izgled Neda održava zdravim načinom prehrane i vježbanjem, a kako tvrdi dosad, nije podlegla estetskoj kirurgiji.

No kako piše Story.rs, pjevačica se ipak odlučila na polukirurški tretman krvnom plazmom koji obećava i do 20 godina mlađi izgled. Riječ je o tretmanu koji je prva promovirala Kim Kardashian, a koji se bazira na vađenju vlastite krvi, koja se potom ponovno koristi. Bore i ostale nesavršenosti s vremenom se regeneriraju, a koža postaje mlađa.

Neda će ove godine proslaviti 66. rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:59