SVE ZA POBJEDU

'NAJPRIVLAČNIJI STE OVDJE' Vlado Kalember je izveo masakr sa sipom pa pokušao šarmirati članicu žirija u 'Masterchefu'

 NOVA TV

Natjecatelje ove nedjelje u MasterChef kuhinji očekuje kutija iznenađenja, ali i iznenađenje u žiriju.

- Zvijezda internetskog prostora, mladi lav istarskog vinarstva, vlasnik vinarije Trapan, moj prijatelj, ljepotan s Verudele - pozdravit će Andrej ovim riječima počasnog člana žirija, inženjera Bruna Trapana, koji će natjecateljima kazati ponešto o svom poslu, kako je postao vinar te će zajedno s Andrejem, Anom i Radovanom degustirati rižota koja će kandidati pripremati.

Među namirnicama će natjecatelji pronaći bijelo i crno vino koje će oba morati iskoristiti budući da će za zadatak imati napraviti ne jedan, već dva rižota, a najveću muku predstavljat će im jedna namirnica – sipa. Crnilo po radnim jedinicama, crnilo na prstima i licima kandidata bit će samo uvertira u epizodu masakriranja sipe. Najprije će natjecatelji muku mučiti s pronalaskom vrećice za crnilo, a neki će se čak i porječkati.

- Vlado je danas imao Egzorcist 3. Kao da trančira brigadu sipa, a ne jednu - komentirao je David Vladin obračun sa sipom, dok će se Hrvoje sa crnom bojom na licu obračunavati s njom:

- Bila je to žestoka borba čovjeka i zvijeri - rekao je.

Obzirom da će Vladi ovo biti prvi put da kuha rižoto, iskoristit će svoje zavodničke metode kako bi šarmirao svoju omiljenu članicu žirija.

- Dva bijela rižota, jedan špricano zeleni, drugi špricano crni - predstavit će svoja dva rižota.

- Imena su toliko privlačna da se bojim probati - u strahu će biti Ana, na što će joj Vlado odgovoriti:

- Ja moram priznati da ste vi najprivlačniji ovdje - te kasnije dodati:

- Ako sam ja njoj simpatičan bar 10 posto od onog koliko je ona meni, u njezinim osjetilima će se pojaviti subjektivnost i neće joj biti tako loše - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:21