OBRAČUNI SLAVNIH

NAJVEĆI SUKOBI CELEBRITYJA U 2015. Žestoko su ratovali putem društvenih mreža, intervjua, stihova u pjesmama

 Instagram

Taylor Swift i Nicki Minaj sukobile su se na Twitteru oko nominacija za dodjelu MTV Video Music Awards 2015.. Naime, Nicki nije bila nominirana ni u jednoj kategoriji, a Swift je dobila nominaciju za pjesmu 'Bad Blood'. Minaj je ubrzo počela objavljivati tvitove o mršavim ženama da bi joj se javila Taylor koja se osjećala prozvanom u njezinim postovima. Iako se činilo da između njih dvije neće biti pomirbe, zajedno su i nastupale na VMA dodjeli.

Još jedan sukob, u koji je, vjerovali ili ne, uključena Taylor poznatija kao dobrica među slavnim ženama. Glazbenica, koja ima brojne prijatelje među svojim kolegama, nije u dobrim odnosima jedino s Katy Perry. Nitko ne zna zašto se njih dvije ne podnose, no navodno je Taylor pjesmu 'Bad Blood' posvetila upravo Katy.

Instagram

Također, kao razlog sukoba spominje se glazbenik John Mayer s kojim su obje bile u vezi, ali Taylor to nikad nije priznala.

Nakon što je Giuliana Rancic uvrijedila frizuru glumice i pjevačice Zendaye na dodjeli Oscara, Kelly Osbourne dala je otkaz na mjestu voditeljice u emisiji 'Fashion Police'. Naime, Giuliana je zbog pletenica koje je Zendaya nosila rekla da joj frizura miriše na travu, a Kelly je to shvatila kao rasistički komenrtar. Kasnije je i izjavila da ne želi raditi s rasisticom.

Instagram

Kad je glumica Rebel Wilson optužila Kim Kardashian da je postala poznata samo zbog snimke seksa, slavna obitelj to nije baš najbolje podnijela. No umjesto isprike, Wilson je Kardashiane optužila da zbog njih ispada loša. Putem društvenih mreža pitala se može li njihov glasnogovornik zaustaviti kampanju protiv nje.

Kathy Griffin i Demi Lovato godinama se ne podnose, a njihovo neprijateljstvo samo je postalo veće nakon što je komičarka uvrijedila nastup glazbenice na ovogodišnjoj dodjeli MTV VMA. No Demi joj je spremno odgovorila da joj je drago što je i dalje špijunira te da će uskoro imati prilike čuti i njezin novi album, no da je sigurna da ona zna i datum njegovog izlaska.

Kad je Zayn Malik napustio One Direction, činilo se da je s dečkima iz benda ostao u dobrim odnosima. No preko Twittera je upao u raspravu sa Louisom Tomlinsonom jer je s britanskim producentom Naughty Boyom ubrzo snimio solo pjesmu.





A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on Nov 30, 2015 at 4:55pm PST





Nakon dodjele MTV Video Music Awards, Pink je izjavila kako ju je ove godine bilo sram gledati prijenos. Demi Lovato joj je uzvratila tvitom u kojem je napisala da je VMA seksi i zabavna te da postoji vrijeme za sve. No Pink joj je samo uzvratila kako se njezinog nastupa ni ne sjeća.

Čini se kao da neprijateljstvu Blac Chyne i Kylie Jenner nema kraja, a sve zbog repera Tyge koji je sadašnji Kylien dečko. Njegova bivša djevojka. Blac Chyna, na Instagramu se izrugivala fotografijama Kylienih napućenh usana, dok je Kylie uzvratila ovoj takoj što ju je prozvala striptizetom.

Zayn Malik sukobio se s Calvinom Harrisom nakon što je uvrijedio Taylor swift, njegovu djevojku, poslije nastupa s bendom Little Mix. U bendu inače pjeva Perrie Edwards, bivša Zaynova zaručnica. Naime, Zayn smatra da je Taylor samo željna novca te ju je usporedio s Miley Cyrus koja tvrdi da ju za bogatstvo nije briga. Calvin je, čim je vidio što je Zayn napisao, napao bivšeg člana One Directiona.





A photo posted by Calvin Harris (@calvinharris) on Dec 28, 2015 at 12:00pm PST





Meek Mill je sukob s Drakeom započeo u srpnju ove godine kad je izjavio da kanadski reper ne piše vlastite tekstove. Iako se brzo ispričao i rekao da je bio isprovociran reakcijom jednog svog obožavatelja, tad je već bilo kasno. Drake je odgovorio vlastitom pjesmom u kojoj se obrušio na Milal nakon čega je uslijedio rat pjesmama. U pjesmi 'Back To Back' Drake je spomenuo i Nicki Minaj, Millovu djevojku, u stihu 'Is that a world tour or your girl's tour?'

Mill mu je zaprijetio stihovima 'When I was saying shit about the rhymes you ain't wrote, I can't wait until we run into ya, I'ma put a gun in ya'.

Ove godine u veljači Amber Rose se obrušila na Kylie Jenner tijekom radijskog intervjua u kojem je najmlađu iz člana Kardashian prozvala djetetom koje treba ići spavati u sedam navečer, te da se njezin dečko Tyga treba sramiti svog ponašanja. U sve se uplela Khloe, Kyliena starija sestra, no Amber od uvreda nije odustajala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:06