PUKLA LJUBAV

Nakon odvojenog života Tony Cetinski i Ivana Nobilo ipak predali papire za razvod

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji u braku je sa svojom menadžericom bio pune četiri godine
 Kristina Fazinić

ZAGREB - Već je otprije poznato da u braku Tonyja Cetinskog (42) i Ivane Nobilo Cetinski (35) posljednjih mjeseci ne cvjetaju ruže, a nakon što su zajednički odlučili živjeti odvojeno i u prijateljskoj atmosferi, vijest o njihovom razlazu začudila je mnoge, javlja Gloria.

Ipak, iako više nisu živjeli zajedno, supružnici su tvrdili da je to samo pauza, kratak odmor da bi spasili svoj brak. No, prije nekoliko dana to se ipak promijenilo te su se Ivana i Tony odlučili na razvod braka.

- Istina je da su Tony Cetinski i Ivana Nobilo predali papire za razvod. No, više od toga ne mogu reći - potvrdila je vijest Snježana Jerković, pjevačeva glasnogovornica.

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji u braku je sa svojom menadžericom od rujna 2007. godine, a Ivana mu je u nebrojenim situacijama bila bezrezervna podrška, baš kao i onda kada je protiv njegove majke Vinke pokrenut sudski spor, javlja Gloria.

Uskoro bivši par ima trogodišnju kćerkicu Piju, a Tony iz prvog braka s Antonelom Butigan ima 14-godišnjeg sina Christiana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 22:40