NOVI PAR

NAKON PREKIDA S 24 GODINE STARIJIM PODUZETNIKOM, TINA VUKOV OPET LJUBI Pjevačici za oko zapeo naočiti kolega, znate ga iz jednog glazbenog showa

 
Tina Vukov
 Sandra Simunovic / CROPIX

Mnogi će za nju reći da ima jedan od jačih glasova u Hrvatskoj, a toj činjenici sigurno može zahvaliti i popularnost koju uživa i dan danas, pogotovo jer baš i ne "štanca" hitove. Kako god, Tina Vukov još uvijek je vrlo aktualna na sceni, piše Slobodna Dalmacija.

A možda sitnim dijelom to može zahvaliti i svom ljubavnom životu. Nakon što je cijelu državu šokirala ljubovanjem s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, Tina opet ljubi, i to kolegu.

View this post on Instagram

#seaside

A post shared by Tina Vukov (@tina_vukov) on

Naime, planula je ljubav s pjevačem Bojanom Aleksovskim, a novi par prvi put se ukazao javnosti na Extravagant Gali u Rijeci. Pjevačica je prošetala s naočitim ekonomistom makedonskoga podrijetla, a vijest je ekskluzivno donio Dnevnik.hr.

Da je zadovoljna, vidi joj se na licu, a i objave na društvenim mrežama u zadnje vrijeme prilično su joj "živnule". Sprema li pak ova zgodna Riječanka neki novi projekt, nije otkrila, iako to njezini fanovi vjerojatno željno iščekuju.

Bojana se pak mnogi sjećaju iz popularnog showa "The Voice", gdje je nastupao prije tri godine. To je i jedini put da se okušao u pjevačkoj karijeri, no možda ovaj novi par na sceni uskoro iznenadi nekim duetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:13