REKORDER PO ISPADIMA

Nakon 'ševe na žuru': Čak 68% Britanaca jako je ponosno na razuzdanog princa Harryja!

 TMZ.com

Britanci se ponose svojim divljim Harryjem. Čak 68 posto ispitanih u anketi britanskih novina Sunday Times misli da je potpuno prihvatljivo to što se njihov princ Harry skidao do gola na partiji specijalnog biljara i hvatao s golim djevojkama u apartmanu hotela u Las Vegasu.

Jadna njegova baba

Njih 22 posto, doduše, smatra da je to što je učinio neprihvatljivo, a deset posto ih nema pojma što bi mislilo. Sukladno tome, 61 posto ispitanih misli da britanski tabloid Sun, novine mogula Ruperta Murdocha, osramoćenog u skandalu nezakonitog prisluškivanja kojemu su njegovi urednici i novinari pribjegavali radi senzacija, nije smio objaviti prinčeve kompromitantne fotografije. Princ Harry nije prvi britanski aristokrat koji se dao uhvatiti u diverziji.

Još je Edward VIII. pokazao legendarnu prinčevsku nesmotrenost kad su ga tajno slikali s tada udanom ljubavnicom Wallis Simpson, a kraljičina sestra, princeza Margareta, bila je plijen paparazza na Azurnoj obali dok je tajno ljubovala s playboyem.

Hvatali su i princa Edwarda, njegovu bivšu suprugu Sarah Ferguson snimili su kako pokušava prodati muža, nudila je kontakt za velik novac, a Lady Di se pretkraj života više nije niti pokušavala sakriti od objektiva dok je provodila posljednje romantično ljeto s Dodijem Al Fayedom. Ipak, Harry je rekorder po broju i skandaloznosti. Ako kraljica umre prije nego što joj starost presudi, bit će to zbog tog riđokosog mangupa.

Princ čaše i žena

Prvo slika s maskenbala na koji je od svih mogućih kostima došao baš odjeven kao Hitlerov vojnik, sa svastikom na rukavu, pa nebrojene slike na kojima onesviješten od alkohola u noći leži na bijelom pijesku egzotičnih otoka, pa još brojnije fotografije s čašama alkohola i cigaretom u ustima, pa uvijek iste, priproste plavokose djevojke iz bogatih obitelji s kojima hoda, i koje još pogoršavaju dojam o čovjeku koji bi teoretski mogao biti kralj.

Ali Britanci, koliko god se dive uzornom princu Williamu i njegovoj do tupila savršenoj mladoj ženi, toliko su na čudan način ponosni na svojega Harryja. Obojica utjelovljuju nešto što Britanci osjećaju kao britansko i što kod sebe vole. Stoga se Harry ovaj put vjerojatno provukao, do neke iduće eskapade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 07:52