10 TISUĆA ZA AURU

Naplaćivali dolazak pop kraljice u klub: Madonna nije znala za reket njenih plesača

 SIPA

ZAGREB - Madonnini prateći plesači naplaćivali su navodno 10.000 funti za svaki dolazak kraljice popa u njezin najdraži londonski noćni klub Aura.

Shay Normann, glavni plesač popularne pjevačke dive, bez znanja svoje šefice sklopio je s vlasnikom elitnoga londonskog kluba unosan dogovor, prema kojemu je plesač bio dužan namamiti Madonnu u Auru , a zauzvrat bi sa svojim plesačkim timom podijelio zavidan iznos od 10.000 funti.

Lukavi su plesači navodno na taj način inkasirali čak 40.000 funti, kao honorar za četiri dolaska glazbenice u klub koji se naposljetku zbog njezina pojavljivanja pretvorio u najekskluzivnije mjesto u gradu za noćni provod. Madonna je lani tri puta bila u Auri, a početkom ovog mjeseca pojavila se i četvrti put, i to s novim dečko Brahimom Zaibasom.

Tada je transakcija između plesača i vlasnika konačno i otkrivena javnosti. Normann je navodno svaki put nagovorio Madonnu da dođe u londonski klub, obećavajući joj vrhunsku zabavu uz svoje plesače.

Prevara je otkivena kad je Normann pri posljednjem Madonninu dolasku okupio 15 plesača kako bi zaplesali s Madonnom u klubu, a jedan od gostiju je na kraju večeri vidio kako plesač prima kuvertu s 10.000 funti. Normann se pokušao opravdati kako je novac honorar za plesanje u klubu, iako plesači nisu bili poslovno u Auri, dok je Madonnin glasnogovornik izjavio da pjevačica nema nikakva saznanja o isplatama plesačima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 10:24