NOVI PAR ILI IPAK NE?

NAPOKON SE ZNA TKO JE HAUSEROVA TAJANSTVENA SEKSI PLAVUŠA Violončelist je otkrio njezin identitet: 'Zgodna je, taman za tebe! Čestitam vam!'

 
 INSTAGRAM

Nakon što je neko vrijeme stalno objavljivao fotografije i videa s pijanisticom Lolom Astanovom (33), Stjepan Hauser (32) posljednjih nekoliko tjedana "prebacio" se na drugu damu. I dok su se svi pitali tko je atraktivna plavuša u društvu našeg poznatog violončelista, on je mudro šutio - sve do sad. Naime, Hauser je na Instagramu napokon otkrio identitet tajanstvene djevojke - riječ je o Valentini Angelici.

No čini se kako Stjepanovim pratiteljima i dalje nije sasvim jasno je li mu ona nova djevojka ili joj popularni glazbenik samo odrađuje odličan PR, iako sama Valentina studira međunarodne i odnose s javnošću te diplomaciju, što je i istaknula na svom profilu na Instagramu.

- Zgodna je i ima lijep glas. Taman za tebe! Čestitam vam! Bolja od Lole! Dobro izgledate zajedno! - samo su neki od komentara ispod njihove zajedničke fotografije, a vrijeme će tek pokazati pravu prirodu ovog i dalje misterioznog odnosa.

Podsjetimo, Hauser je dvije i pol godine bio u vezi sa splitskom pjevačicom Jelenom Rozgom (41), štoviše, par je čak bio i zaručen, a poslije prekida povezivali su ga i s televizijskom voditeljicom te novinarkom Fani Stipković (36), s kojom se ljetos intenzivno družio.

View this post on Instagram

A post shared by Valentina Tina (@valentina_t.c) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:18