LJUBAV NEMA GRANICA

NE KRIJE VEZU Holivudska glumica hrvatskog podrijetla ljubi bivšeg beskućnika

Srce atraktivne glumice Stane Katić pripada Chrisu Brkljaču

Srce atraktivne glumice hrvatsko-srpskog porijekla s holivudskom adresom i karijerom, Stane Katić, napokon je otkriveno, pripada Chrisu Brkljaču koji trenutno radi kao poslovni konzultant. Par živi u Los Angelesu, a kako je Chris nekad bio beskućnik, zlobnici komentiraju kako se on prilično usrećio kad je zapeo za oko uspješnoj Stani.

Uostalom, zahvaljujući svojoj dragoj, Chris se pojavio i u epizodnoj ulozi u popularnoj televizijskoj seriji “Castle” u kojoj Stana igra detektivku Kate Beckett. I u seriji su se poljubili, a u privatnom životu ovih dana su se ljubili u Grčkoj gdje su bili na odmoru.

Između ostalog, posjetili su i Akropolu koja ih se prilično dojmila. Tako je barem glumica objavila na društvenim mrežama.

No, atraktivna glumica ne voli govoriti o svom privatnom životu.

Zato nikad nije komentirala ni navode da je ona bila uzrok krize u braku Barbare Streisand i Jamesa Brolina.

Chrisu i Stani je ovo navodno drugi pokušaj. Naime, 2007. godine su već kratko bili u vezi, no nakon toga prekinuli su svaki kontakt. Ipak, nedavni susret rasplamsao je strasti. Svoju su ljubav neko vrijeme skrivali od očiju javnosti, a sada ih više, čini se, nije briga. Podsjetimo, Stana, rođena u Kanadi, jedna je od uspješnijih glumica iz ovih krajeva u Hollywoodu.

Pojavila se u najpopularnijim američkim televizijskim serijama poput “Heroja”, “24” i sada u “Castleu” gdje ima glavnu ulogu, a glumila je i u filmu “Feast of love” uz bok velikom Morganu Freemanu. Prije šest godina osnovala je i vlastitu produkciju kuću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 11:29