LJETO NA HTV-U

'Nećemo godišnji od dva mjeseca, više volimo raditi'

Nevena Rendeli i Davor Meštrović vodit će novu emisiju ‘Priče dana’, a kreće se i s emitiranjem ‘Videona(d)zora’
Zagreb, 151208.Bozicni koncert T-Mobile-a odrzao se veceras u Hypo centru, Vukovarska ulica.Na slici: Nevena Rendeli.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Usred ljetne televizijske sheme HTV će startati s tri nove emisije. Najzaslužniji za to je Domagoj Novokmet, urednik Mozaičnog programa HTV-a, koji se ne slaže s tezom da građani Hrvatske tijekom ljeta ne gledaju televiziju.

- Nitko nema godišnji odmor dug dva mjeseca, a smatram da će ljudi itekako rado pogledati televiziju ako im se ponudi zanimljiv program. Prošla su vremena kada su srpanj i kolovoz bili izgovor za prikazivanje repriza - smatra Novokmet, koji je zajedno sa Zvonkom Varošancem i Gabrijelom Perišić osmislio novi talk-show nazvan “Ljetna slagalica”. Emisija kreće 12. srpnja, emitirat će se poslije 20 sati na Prvom HTV-ovom programu ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom, a kroz njezinih dvadeset i devet ljetnih izdanja vodit će nas dvadeset i devet prepoznatljivih televizijskih lica.

Kolaž dnevnih reportaža

- Sudjelovanje u tom showu potvrdili su nam Dražen Ilinčić, Zoran Šprajc, Karmela Vukov-Colić, Uršula Tolj... Uz to, svi naši domaćini u ‘Ljetnu slagalicu’ dovest će po tri svoja gosta s kojima će pretresati njima, ali i gledateljima zanimljive teme ležernijeg sadržaja, prilagođene ljetu. Emisija će ići uživo iz HTV-ova Studija 8 - najavljuje Novokmet, koji je i na čelu tima što također u ponedjeljak 12. srpnja kreće s ‘Pričama dana’. Taj će petnaestominutni projekt biti emitiran iza Dnevnika 3, a sastojat će se od kolaža najzanimljivijih izjava ili reportaža što su se na HTV-u emitirali tog dana.

Nešto i za ljubitelje isječaka

- ‘Priče dana’ vodit će Nevena Rendeli i Davor Meštrović, a planiramo da se ovaj projekt ne ukine s početkom jesenske sheme, jer za takav televizijski format ima mjesta tijekom cijele godine - objašnjava Novokmet, koji se nada kako će i treća nova emisija - ‘Videona(d)zor’, koja na Drugom HTV-ovu programu starta 18. srpnja oko 22.30 sati - trajno ostati na programu HTV-a. U ‘Videona(d)zoru’ na svoje će doći ljubitelji i autori videoisječaka, čiji će se radovi prikazivati u toj emisiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:41