IMA ODGOVOR NA SVE

NEDA UKRADEN OTKRILA TAJNU SVOJE MLADOLIKOSTI I DJEVOJKAMA DALA PAR LJUBAVNIH SAVJETA 'Ako ima frajera, ima, ako nema, opet dobro!'

 
Neda Ukraden
 Davor Pongračić / CROPIX

I na pragu sedamdesete najseksi baka Balkana Neda Ukraden (68) izgleda fantastično. A tajna njezine mladolikosti je, tvrdi, sasvim jednostavna.

- Pitanje mladosti i vitalnosti, odnosno energije, zapravo je pitanje uma! Ja radim kao malo tegleće magare dalmatinsko! Mislim da je to moj najbolji recept za vitalnost i mladolikost. Samo rad... I naravno, uživanje uz to! Uživanje u radu, ali i poslije rada! - izjavila je Neda za IN magazin Nove TV.

A s obzirom da se u životu nekoliko puta opekla u ljubavi, kad su muškarci u pitanju, pjevačica je vrlo direktna.

- Ako ima frajera, ima, ako nema, opet dobro! Ja ne znam zašto žene plaču! Alo, djevojko, ženo, dođi k sebi! Pogledaj u se, na se i svoju okolinu, uživaj! - poručila je Ukraden svim pripadnicama ljepšega spola.

A i ovo ljeto popularna glazbenica opet je plijenila pozornost fotografijama u kupaćem kostimu. Onima koji ne vjeruju da ne poseže za računalnom obradom fotografija, Neda odgovara kako je njezin jedini stručnjak za photoshop - dragi Bog!

- Ne volim obmanjivati i lagati samu sebe, a kamoli publiku. Ljudi znaju da ja nemam 16 godina i da nisam ni na kakvom beauty natjecanju. Jedem ja i volim i taj sushi, taj vegan, i biljke, i sve, ali što volim slaninicu kad se nareže, što volim čvarke kad su reš pečeni! - smije se Neda i otkriva kako joj je krvna slika kao u djevojčice.

View this post on Instagram

Let's celebrate! ! #helloparty #nedaukraden

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

Pjevačica je nedavno proslavila 50 godina karijere, no podvlačenje crte nije joj u planu. A na pitanje koje su joj bile najuzbudljivije godine na sceni, Ukraden kaže kako su to definitivno osamdesete.

- Bila sam toliko sretna, ispunjena, vesela, bezbrižna... Često sam razmišljala 'ma što engleska kraljica, ma što Madonna, pa ja sam sretnija od njih'! Odem i odradim dva rasprodana koncerta dnevno, što bolje u životu možeš poželjeti! - izjavila je Neda za IN magazin.

Osvrnula se i na moderno doba u kojemu vladaju ''nepjevači''.

- Ako si prodao ploču u 200, 300, 400 tisuća primjeraka, to je značilo da si velika zvijezda. Sad možeš kupiti sve te preglede i ja se uvijek pitam - ako ovaj ima 35 milijuna pregleda, znači li to da on ide direktno u Arenu, a zapravo ne može napuniti ni disko - zaključila je regionalna glazbena zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:39