NEUGODNO IZNENAĐENJE

'NEKA OSTANE TAMO DI MU JE IMISTO!' Slušatelj Severini poručioda ne dovodi Milana u Hrvatsku

Nakon što je čula ove riječi Severina je priznala kako se pribojavala komentara sugrađana
Zagreb, 141011.Narodni radio.Jutros je Severina na Narodnom radiju gostovala kod voditelja Davora Dretara Dreleta povodom izvlacenja nagrade slusatelju kojem ce odrzati koncert u dnevnoj sobi.Foto: Zeljko Grgic / CROPIX
 Željko Grgić / CROPIX

Severini je ovoga ljeta baza rodni Split, odakle putuje na koncerte u sklopu svoje turneje, a s njom je stalno i maleni Aleksandar. Njenog 17-mjesečno sinčića jutros je čuvala baka, jer je Seve gostovala u programu radio Dalmacije.

A tamo ju je dočakalo neugodno iznenađenje: jedan od slušatelja poručio da u Split ni u Hrvatsku ne dovodi zaručnika Milana Popovića. "Lipa je i naša je. Neka ona piva ali samo da joj ovamo ne dolazi dragi. Neka ostane tamo di mu je i misto", poručio je slušatelj popularnoj pjevačici.

Nakon što je čula ove riječi Severina je priznala kako se pribojavala komentara svojih sugrađana, ali Splićaninu koji oca njenog djeteta ne želi vidjeti u svome gradu nije uzvratila istom mjerom.

Ipak, nekoga je poželjela razuvjeriti: slušateljici koja je rekla da ne voli ići na njene koncerte poručila je da svakako najesen dođe na njen splitski nastup kako bi se iz prve ruke uvjerila u kvalitetu njenu turneje. Rekla je da će se spektakl održati u Areni ili na Gripama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:32