A TEK MU JE 13...

NEOBUZDANI SIN MADONNE I GUYJA RITCHIJA Na Facebook stavlja fotografije na kojima pije, puši i drži pištolj!

 Facebook

Dok se njegovi roditelji bave svojim karijerama, 13-godišnji Rocco, sin Madonne i Guy Ritchiea, luduje po društvenim mrežama. Prvo je na svoj Facebook profil postavio fotografiju na kojoj drži pištolj, a onda je nastavio niz. Na jednoj puši cigaru, na drugoj pije pivo, a na trećoj vozi automobil. U vrijeme kada je nastala ta fotografija bilo mu je 12 godina!

Rocco je također ispod fotografije kraljice Elizabethe na svom profilu napisao. 'Postoji samo jedna kraljica i to je Madonna... Kujo!'. Iako mu je tek 13 godina već ima djevojku, tri godine stariju brinetu Georgiu Lee.

Foto: Facebook

Za većinu prosječnih roditelja ovo bi bilo uznemirujuće, no Madonna i njen bivši suprug ne komentiraju ponašanje svog sina. Vjerojatno bi ih prozvali za licemjerje jer je Guy postao slavan upravo zahvaljujući filmovima punim nasilja, a Madonna sigurno nije netko tko bi, s obzirom na njene provokativne nastupe i cjelokupnu karijeru, bio pozvan javno držati moralne prodike.

Foto: Facebook

Uza sve to, Rocco često nastupa sa svojom majkom. Navodno je, zbog čestih putovanja i izbivanja iz škole, društvo pronašao upravo među njenim plesačima koji su redom mnogo stariji od njega. Tako je nedavno objavio i video na kojem zajedno s njima skače s krova vile u bazen.

Mediji su u više navrata pisali o neobičnim odgojnim metodama 'kraljice popa'. Tvrdila je kako čini sve da njena djeca ostanu prizemljena i normalna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:26