BRZ OPROST

Nevjerni nogometaš Terry izmirio se i izljubio sa suprugom

Nogometaš Chelsea John Terry, o čijoj su aferi s manekenkom Vanessom Perroncel posljednjih dana pisali brojni svjetski mediji, odjurio je jučer supruzi Toni u sunčani Dubai ne bi li spasio brak.

Za njim su, naravno, požurili i fotoreporteri, a prema njihovim snimkama čini se da se ovaj puta relativno lako izvukao.

Nevjernom 29-godišnjaku uspjelo je čak izmamiti nekoliko javnih poljubaca među ležaljkama na bazenu.

No, otočni tabloidi javljaju da je nogometaš ipak morao 'oguliti koljena' kako bi postigao cilj – cijelu noć molio je suprugu da mu oprosti, a navodno joj je u sobu poslao 100 crvenih ruža.

- Shvatio sam kakvu sam veliku grešku napravio – rekao je Terry za Daily Mirror. – Zamislio sam se i shvatio što mi je važno u životu. Žena i djeca su mi jedini važni i ne mogu vjerovati da sam bio toliko glup da sam riskirao da ih izgubim.

Supruga nekadašnjeg britanskog kapetana kaže kako je taj incident sada za njima. – John me pogledao u oči i rekao da se promijenio. Sada smo završili s tom epizodom. Važna nam je budućnost i obitelj.

Par je prvi dan obnovljene ljubavi proveo uz bazen u društvu kćerkica i Toninih roditelja, a Terry je izgledao kao zaljubljeni tinejdžer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:20