SVE ZA ULOGU

NEVJEROJATNA PREOBRAZBA Glumac nabacio 7 kilograma mišića kako bi izgledao kao profesionalni boksač

Poznati holivudski glumac pokušava se potpuno identificirati s likovima koje igra
 Screenshot 'Southpaw'

Nakon što je za ulogu Louisa Blooma u filmu “Nightcrawler” smršavio čak 10 kilograma, Jake Gyllenhaal ponovo je napravio drastičnu promjenu u svom izgledu. A sve za potrebe filma.

Poznati holivudski glumac pokušava se potpuno identificirati s likovima koje igra i pritom ne bira sredstva. Tako je nedavno nabacio sedam kilograma čistih mišića kako bi utjelovio boksača Billyja ‘The Great’ Hopea.

- Mislim da je Jake doslovno prekinuo s djevojkom zbog uloge jer je non-stop bio u teretani, svaki dan. Trenirao je kao profesionalni boksač.

Nitko osim boksača ne može shvatiti koliko je odricanja potrebno kako biste se bavili tim sportom - rekao je Antoine Fuqua, redatelj filma “Southpaw”.

Izgleda kako se trud isplatio, jer slavni glumac izgleda bolje nego ikad, a njegove su transformacije, i to u manje od godinu dana, uistinu impresivne.

Inače, za ulogu pomalo zastrašujućeg Louisa Blooma u ranijem filmu poznati holivudski glumac je, uz to što je smršavio, čak prestao i spavati kako bi dobio izgled iscrpljenosti i manije kakva se ocrtava u očima njegova lika koji gotovo nikad ne trepće.

Screenshot 'Southpaw'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:22