Nicole Bulat: Curama iz benda smetalo je što i ja nisam plavuša

ŠIBENIK - Ono što se mjesecima šuškalo i nagađalo prošli je tjedan ipak postalo istina. Ženska grupa Feminnem nije se, doduše, raspala kako se pisalo, ali je članica benda Nicole Bulat dvjema drugim članicama, Pameli Ramljak i Nedi Parmać, nakon dugog premišljanja odlučila ipak reći - zbogom zauvijek. Iako je lijepa Nikol do sada prave razloge čuvala kao zmija noge, odlučila je progovoriti i tako utišati zle jezike koji proteklih dana pričaju kako je iz benda potjerana.



- Prava je istina da sam ja napustila Feminnem, i to nakon jednog dugog, mučnog razgovora koji nije urodio plodom. Cijelo posljednje vrijeme s curama sam bila u stvarno dobrim odnosima, iako smo se, istina je, razilazile u nekim stavovima, ali sam se nadala da ćemo uspjeti postići kompromis. Radi se, prije svega, o slici grupe u javnosti. Neda i Pamela su smatrale da moramo funkcionirati kao pravi girl bend, homogen, u kojem ni jedna od nas ne dolazi do izražaja, a ja sam smatrala da će nas javnost bolje prihvatiti ako svaka bude imala svoju prepoznatljivu osobnost, poput Pussycat Dolls. Nisam smatrala najsretnijim ni njihov odabir pjesama. Međutim, nakon pokušaja dogovora shvatila sam da dogovora nema i odlučila se pozdraviti s curkama, bez zle krvi - priča Nicole.



No, priča ipak nije tako jednostavna. I dok Nicole priča o prijateljstvu, Neda i Pamela na svojim Facebook profilima redovito stavljaju poluironične komentare na račun Nicoleina odlaska.







- Ne zanima me to, niti ja želim s nekim komunicirati na taj način. Stalno me zovu prijatelji i komentiraju te napise, ali što se mene tiče, mi smo i dalje u dobrim odnosima, iako nismo u kontaktu - dodaje Nicole. Da je “nešto trulo u državi Feminnem” dokazuje i činjenica da je bend, zajedno s pjevačicom, napustio i menadžer Dževad Zahirović, koji će se u potpunosti posvetiti Nicoleinoj samostalnoj pjevačkoj karijeri. U javnosti se dugo šuškalo i to da je Bulat bila nezadovoljna visinom svojih honorara, koji su bili daleko ispod onih koje su po gaži dobivale njezine kolegice. I tome je, navodno, kumovala Neda Parmać, jer je Pamela već dulje udana i živi u Beču pa nema toliko utjecaja na politiku benda.



- Istina je da je raspodjela novca još jedan od razloga mojeg odlaska. I na tom sam polju ja smatrana novom pa sam, prema njihovoj procjeni, zaslužila i manji honorar. I to je bio jedan od uvjeta na koji također nisu pristale - potvrđuje glasine seksi pjevačica, koja se od ostalih članica očito previše razlikovala.







U bend u kojem su od početka pjevale plavuše, ako se prisjetimo prvotne postave s Ivanom Marić, Nicole je donijela dašak seksepila kakav imaju samo rasne brinete. Zbog toga je od početka bila pravi mamac za medije pa danas gotovo sve zanima što je odjenula, tko joj je dečko, gdje je izašla i s kim se ljubila.



- Nisu mi toliko otvoreno prigovarale što nisam plava, ali sam stalno osjećala da im to smeta jer sam se previše razlikovala. Lani sam, da ih udobrovoljim, čak i posvijetlila kosu, što mi je bio najgori potez ikad, jer sam prirodno tamna, a prirodno je najljepše. Ne smijem zaboraviti reći i da nisam bila zadovoljna količinom pjevačkih solo dionica koje sam imala. Smatrala sam da, ako smo ravnopravne, da zaslužujemo i ravnopravne uloge u pjesmi, ali ja sam češće zvučala kao njihov back vokal nego članica benda. Nisam to primijetila samo ja, nego i moji bližnji - naglašava Nicole koja ne gubi vrijeme pa tako već sada marljivo priprema samostalni pohod na estradu.



- Pripremam nove pjesme, imam super ekipu s kojom radim, imidž rasne i vatrene crnke ostaje, a pjesme će biti u tom ritmu, prave klupske stvari. Idem na satove pjevanja, upisala sam se na ples i uskoro ćete upoznati sasvim novu Nicole, prvi put onu pravu - poručuje ljepotica. 


Nevena Banić/ŠIBENSKI LIST
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:29