KRAJ ROMANSE

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton prekinuli!

 Sipa

ZAGREB - Vozač Formule 1 Lewis Hamilton i nekadašnja pjevačica grupe Pussycat Dolls Nicole Scherzinger prekinuli su nakon četiri godine veze.

Kao razlog prekidu naveli su svoje pretrpane poslovne rasporede zbog kojih su se sve manje viđali te im je postajalo sve teže održavati vezu.

- Oni su još jako dobri prijatelji i to je bio prijateljski prekid. Odlučili su da nije moguće održati vezu s takvim poslovnim rasporedom - izjavio je prijatelj para.

Hamilton, naime, živi u Švicarskoj te stalno putuje svijetom zbog utrka, dok Nicole, koja se posvetila svojoj samostalnoj pjevačkoj karijeri, živi u Los Angelesu u Kaliforniji.

U srpnju su se pojavila šuškanja da se par zaručio , a 26-godišnji vozač formule izjavio je da još uvijek ne želi imati djecu jer je premlad za to, možda je to još jedan razlog prekida.

Podsjetimo da je slavni par i ranije prekidao.

U siječnju 2010. nakon 20 mjeseci veze par se također razišao, mediji su pisali kako je Nicole bila sve nezadovoljnija jer Lewis nije bio spreman na brak , dok je ona željela ozakoniti vezu i posvetiti se stvaranju obitelji.

Par se tada nakon nekog vremena pomirio, no očito su stari problemi ovog puta presudili njihovoj vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:03