VIŠE NIJE SOLO

Nikolina Pišek u vezi sa Šapićem, kandidatom za novog gradonačelnika Beograda?

Voditeljica “Red Carpeta” na Novoj TV Nikolina Pišek (36) više nije sama. Njezino srce opet je osvojio Beograđanin, ovaj put dvije godine mlađi bivši vaterpolist Aleksandar Šapić. To tvrdi beogradski list Kurir, čija je novinarka osobno vidjela lijepu voditeljicu u njegovu zagrljaju u jednom beogradskom noćnom klubu.

Fatalni dan u hotelu

Prema tim navodima, upoznao ih je početkom ljeta zajednički prijatelj u hotelu Square Nine. Razmijenili su brojeve telefona i nastavili se viđati po ručkovima i večerama, ali i izlaziti noću sve dok se Nikolina nije vratila u Zagreb. Međutim, ponovno je jučer otputovala u Beograd zbog “privatnih i poslovnih” razloga. - Ja tog čovjeka ne poznajem. Zvali su me novinari, sve sam im demantirala - rekla je za Jutarnji dobro raspoložena Nikolina. Za razliku od nje, Aleksandar, koji zadnjih godina gradi uspješnu političku karijeru u Demokratskoj stranci Borisa Tadića kao predsjednik Općine Novi Beograd, a po spekulacijama i novi kandidat za gradonačelnika Beograda, istaknuo je medijima da cijeni Nikolinu, ali da o svom privatnom životu ne želi govoriti i da kao džentlmen to prepušta dami. Na izravan upit nije demantirao da je zaljubljen u Nikolinu. Beogradski krugovi Šapića opisuju kao šarmera i zavodnika.

Tri godine hohštapleraja

Kao vaterpolist osvojio je medalje na SP-u u Montrealu i OI u Pekingu. Sa 27 godina oženio se Ivanom Šljukić, udovicom ubijenog mafijaša Sredoja Šljukića, a četiri godine poslije su se razveli. Tri godine je živio samačkim životom. Često je izlazio i provodio se, zbog čega su ga nazvali modernim licem beogradske politike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:46