ISKRENO

NINA BADRIĆ 'Ona je pametna, prekrasna... Lepa Brena je megažena!'

Zagreb, 210412.Branimir Centar.Otvaranje nove prodavaonice Aquarius na dan obiljezavanja vinila tj. ploca, program vodi poznati pjevac Sajeta dok su gosti izvodjaci Aquariusa, Lea Dekleva, Edo Majka, Urban i 4, Nina Badric ovogodisnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu.Na slici: Sajeta razgovara sa Urbanom.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Pjevačica Nina Badrić gostovala je u emisiji RTV televizije 'Tabloid' gdje je, između ostalog, otvoreno rekla što misli o srpskoj pjevačici Lepoj Breni.

'Brena je pametna, prekrasna žena! Ona odavno zna da je ja jako poštujem i volim. Ona je megažena! Pamtim je kao veliki fenomen i kao osobu koja je napravila apsolutno najveći glazbeni uspjeh na ovim prostorima. A kako je mene oduševila? Kad sam je upoznala prije nekoliko godina u Beogradu. Oborila me s nogu kao osoba, nisam mogla vjerovati da jedna tako slavna osoba može biti tako normalna', prenosi srpski Blic Nininu izjavu.

Nina je otkrila i kako je prije Lepe Brene upoznala i brojne druge poznate glazbenike, a onda je vidjela da je Brena, koja je po Nininom mišljenju najbolja od svih njih, zapravo najprizemljenija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:24