ŠOKIRAJU SKANDALIMA

NINA MORIĆ PROŽIVLJAVA NOVU DRAMU Njen bivši muž Fabrizio Corona u bijegu!

Corona se izgubio nakon što je u lokalnom kafiću u svom kvartu u Milanu popio kavu

Za Talijanom Fabriziom Coronom (39), paparazzo fotografom koji je poznatiji kao bivši muž hrvatske manekenke Nine Morić i koji je u u petak, trenutak prije nego što mu je uručena presuda od pet godina zatvora, jednostavno nestao policiji ispred nosa, bit će raspisana Interpolova međunarodna tjeralica.

Iako ga je tog jutra policija pratila kao i dva tjedna prije izricanja presude, Corona se izgubio nakon što je u lokalnom kafiću u svom kvartu u Milanu popio kavu i krenuo prema teretani. Od tada ga policija intenzivno traži, provjerava njegove tri adrese na kojima živi, naziva njegov telefonski broj i razgovara s njegovom obitelji. Sve bezuspješno. Nema ga kući, na telefon se javlja sekretarica, a njegova braća Francesco i Federico tvrde da nemaju pojma gdje bi njihov brat mogao biti. Pozivaju ga da se javi policiji.

Dramatični trenutak

- Fabrizio, mi smo slomljeni. U ovom dramatičnom trenutku pozivamo te da se javiš i predaš u ruke pravde - poručuje mu brat Federico.

Vrijeme u kojem se Fabrizio može javiti policiji istječe i državni odvjetnik može raspisati tjeralicu za pravomoćno osuđenim Coronom. Bivši suprug naše manekenke Nine Morić, koja je prije 20 godina zbog posla otišla u Italiju i ostala živjeti u Milanu, poznat je hrvatskoj javnosti i po turbulentnom životu sa starletom Ninom koja se u Italiji proslavila kao hostesa i voditeljica u tamošnjim televizijskim emisijama. Iako su se njih dvoje voljeli producirati po medijima, novinske stupce talijanskih časopisa počeli su puniti pošto su se nakon deset godina 2007. razveli, a tada je otkrivena i afera zbog koje je Corona sada osuđen. On je, naime, snimao paparazzo fotografije bogatih ljudi, uglavnom sportaša i političara, u delikatnim i kompromitirajućim situacijama, pa ih ucjenjivao. Tako je, primjerice, od nogometaša Davida Trezegueta iznudio 25.000 eura zbog snimke s nepoznatom ljubavnicom, a neki su ga talijanski mediji povezivali i s Berlusconijevim lancem prostitucije.

Utajio 3,8 milijuna eura

Corona je prvo osuđen na 3 godine i 10 mjeseci zatvora zbog prevare i pranja novca, a utajio je 3,8 milijuna eura. U zatvoru je prije šest godina odležao 80 dana i o tom periodu govorio kao o vrlo korisnom i poučnom.

- Kada su me majka i braća posjetili, mislili su da ću biti mršav i zapušten, ali dočekao sam ih čist, uredan, preplanuo, zgodan, jer sam svaki dan vježbao, jeo zdravu hranu koju sam sam naručivao i sunčao se u dvorištu. Zatvor je za mene bio odlično razdoblje - pričao je Corona.

Pravosudni čuvari

Potkupljujući pravosudne čuvare, hvalio se, stekao je niz beneficija i postao “glavni frajer”, kojega su se ostali bojali i poštovali ga. I u zatvoru je nastavio prodavati ilegalno snimljene fotografije, ali kada je izašao, tvrdio je da će se promijeniti. Nina Morić, s kojom je prije zatvora prekinuo, po izlasku iz zatvora bacila mu se u zagrljaj, ljubio je i svoga tada 5-godišnjeg sina Carlosa i kleo se da se popravio i da želi biti obiteljski čovjek. No, uskoro je sve to pogazio. Zaljubio se u manekenku Belen Rodriguez i zbog nje definitivno napustio Ninu, koja se u očaju predozirala tabletama. I ona je bila pod sumnjom zbog stečene imovine, jer su njih dvoje u banci u Luganu u Švicarskoj imali ušteđevinu od 4,5 milijuna kuna za koju baš i nije bilo pokrića, a tvrdili su da su novac zaradili od njezinog manekenstva i TV emisija, te Coronina fotografiranja, što je bilo teško moguće. Nakon toga su se Nina i Fabrizio smirili, svatko je nastavio živjeti svojim životom, on s manekenkom Belen i svojim sumnjivim poslovima, ona sa sinom Carlosom i, osim povremenih prepucavanja po medijima, nisu se oglašavali.

‘Bit ću dobar’

U listopadu 2011. Coroni je dosuđena prva kazna od 3 godine i 10 mjeseci, a na objavu presude Talijan je došao u pratnji svoje majke i tada je pun pokajanja govorio kako se promijenio i obećavao da će biti uzoran. Živio je s manekenkom Belen i čak su tvrdili da je ona trudna i da će se vjenčati. Kazna zatvora Coroni je zamijenjena društveno korisnim radom i morao se javljati socijalnom radniku i policiji. Prije samo nekoliko mjeseci opet je uslijedio preokret, Corona napušta manekenku Belen i tvrdi da se vraća bivšoj supruzi Nini jer zna da će ona u najtežim trenucima biti uz njega. Ona ništa nije htjela komentirati, a nije se oglasila ni nakon Coronina bijega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:47