DRUGA STRANA

'NISMO U VEZI VEĆ DVIJE GODINE, A SAD SE BORIM ZA PRAVO NA SINA' Milan Popović priča drugačiju priču od Severine

Hvar, 090812.Estradna zvjezda Severina Vuckovic odmara se u Jelsi sa partnerom Milanom Popovicem, te njihovim sinom Aleksandrom. Odmaraju se na Milanovoj jahti Copper.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

Iako je u izjavi za Gloriju Severinin menadžer tvrdio kako su prekinuli prije samo mjesec i pol, srpski poduzetnik Milan Popović je putem priopćenja, koje prenosi Blic, ustvrdio da on i popularna pjevačica nisu u vezi od lipnja 2011. godine.

U svom priopćenju Popović tvrdi kako su ostali u kontaktu samo zbog roditeljskih dužnosti, a kako nisu došli do dogovora, Popović je na sudu u Zagrebu podnio zahtjev za zajedničko skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Severina i Milan Popović nisu zajedno već dvije godine, a kako stoji u priopćenju koje je medijima proslijedila PR služba srpskog poduzetnika, svaki kontakt koji su održavali nakon tog razdoblja bio je isključivo roditeljske prirode, sa željom da se dogovore oko zajedničkog djeteta i da ravnopravno sudjeluju u njegovom odgoju, kao i svi roditelji, bez obzira što je njihova intimna veza završena.

"Kako su se vremenom počeli narušavati dogovori koji se tiču roditeljstva, gdin Popović se nekoliko puta pokušao dogovoriti s majkom svog djeteta oko zajedničkog, ravnopravnog sudjelovanja oba roditelja u odgajanju i obrazovanju njihovog sina.

S obzirom na to da su svi pokušaji komuniciranja oko zajedničkog skrbništva završeni bez dogovora, gdin Popović je odlučio potražiti pomoć službenih nadležnih institucija Republike Hrvatske, kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i, naravno, svoju ljudsku potrebu da bude otac svom sinu." - stoji u priopćenju.

Njegov odvjetnički tim podnio je potrebnu dokumentaciju Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, kao i Centru za socijalni rad, kako bi ravnomjerno mogao sudjelovati u njegovom odgoju i obrazovanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:38